Νεα Μοντελα

Honda Hornet 650 & CB650 2019

Δύο νέες προτάσεις στη μεσαία κατηγορία


24.07.2018

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή της Honda Γαλλίας, υπάρχουν ήδη δύο νέα μοντέλα μεσαίου κυβισμού


Το πρώτο θα είναι μια μοτοσυκλέτα της σειράς CB. Έτσι μετά το 1000, το 300 και το 150 θα υπάρξει και ένα μοντέλο πιθανότατα με τετρακύλινδρο κινητήρα 650 κ.εκ.
Το δεύτερο μοντέλο θα αναβιώσει μία από τις δημοφιλέστερες μοτοσυκλέτες της Honda στη σύγχρονη ιστορία της. To Hornet. Θα είναι πιο προσιτή από πλευράς τιμής και θα απευθύνεται σε νεότερους αναβάτες.

honda neo sports cafe

Στόχος της Honda, αν και ο Γάλλος υπεύθυνος δεν το παραδέχεται, είναι να πάρει μερίδιο πωλήσεων από το Yamaha MT-07, αλλά όχι παρουσιάζοντας μια μοτοσυκλέτα σχεδόν ίδια με το δημοφιλές μοντέλο της Iwata. Η big H θα ακολουθήσει το δικό της δρόμο, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε.

Και οι δύο μοτοσυκλέτες θα παρουσιαστούν στην EICMA του Μιλάνου, ενώ ο Διευθυντής της Honda Γαλλίας, δίνει λιγοστές πιθανότητες να δούμε κάποιο από τα δύο στην έκθεση του Παρισιού ή της Κολωνίας τον προσεχή Οκτώβριο.

Η Βρετανική εταιρεία μέσω του κορυφαίου της café racer, Thruxton R, παρουσίασε την νέα σειρά μοντέλων της TFC (Triumph Factory Custom)
Το νέο Moto Guzzi V85 TT έρχεται στις παγκόσμιες αγορές, μεταξύ των πρώτων στην Βόρεια Αμερική όπου είναι ήδη δυνατή η κράτηση, με παράδοση προγραμματισμένη για το Μάιο
Η Triumph Factory Custom σειρά είναι γεγονός και στην παρουσίαση αυτής, η Βρετανική εταιρεία παρουσίασε το εκπληκτικό νέο Rocket III
Με ένα διαφημιστικό video με τίτλο “The world’s favourite Indian” η Bajaj παρουσίασε στην Ινδία το ανανεωμένο Dominar 400