Νεα Μοντελα

CSC City Slicker: Ηλεκτρική μοτοσυκλέτα πόλης

Απομίμηση Benelli TNT


18.07.2018

Η Καλιφορνέζικη CSC παρουσίασε μια μικρή ηλεκτρική μοτοσυκλέτα η οποία μοιάζει αρκετά το Benelli TNT 125


To City Slicker κατασκευάζεται στην Κίνα από την Zongshen και σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Βρετανών συναδέλφων η CSC είναι επιμελείται τον σχεδιασμό και τις προδιαγραφές. Για το δεύτερο δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε την εταιρεία αλλά για το πρώτο έχουμε να πούμε πως ξέρουν να αντιγράφουν!

csc city slicker 4

Μπορεί να είναι μικρό, με το μήκος του να φτάνει τα 1,8 μέτρα και το μεταξόνιο το 1.250mm ζυγίζει όμως 150 κιλά λόγω της μπαταρίας και του ηλεκτρικού κινητήρα. Η τελική του μετάδοση επιτυγχάνεται με ιμάντα και η τελική του ταχύτητα είναι 75 χ.α.ω. Η εταιρεία ισχυρίζεται πως η αυτονομία του είναι 100 χλμ. με μια μέση ωριαία ταχύτητα 30 χ.α.ω. Ο χρόνος μια πλήρους φόρτισης είναι από 6 έως 8 ώρες.

csc city slicker 1

Το CSC City Slicker πωλείται στην Αμερική 1.995 δολάρια αλλά παραμένει άγνωστο αν θα το δούμε στην ευρωπαϊκή αγορά.

csc city slicker 2

Η Suzuki επιβεβαίωσε πως σταματάει την παραγωγή του Hayabusa, 20 χρόνια μετά το ντεμπούτο μιας εκ των πιο ισχυρών μοτοσυκλετών παραγωγής που φτιάχτηκαν ποτέ
Λίγο πριν λήξει και επίσημα το συμβόλαιό του, o Dani Pedrosa έλαβε δυο «μεγάλα» δώρα από την Honda
Την ακούμε εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν την έχουμε δει ακόμα στο δρόμο. Μια βρετανική εταιρεία ισχυρίζεται πως θα βγάλει προς πώληση τις race replica μοτοσυκλέτες ενός εκ των πιο φιλόδοξων project στην ιστορία των αγώνων MotoGP/WSBK 
Μια ισπανική εταιρεία με το όνομα Japan Legends, μας θυμίζει πως ήταν οι μοτοσυκλέτες πριν από μερικές δεκαετίες. Τότε που ως πιτσιρικάδες μας έτρεχαν τα σάλια βλέποντας «μηχανάκια»