Νεα Μοντελα

KTM 790 Adventure R: Ready to Race (Video)

Το πρωτότυπο


04.07.2018

Η βρετανική ιστοσελίδα MCN δημοσίευσε ένα video με το πολυαναμενόμενο 790 Adventure R στην πρωτότυπη μορφή του


Από πέρσι το Νοέμβριο στην έκθεση EICMA του Μιλάνου έχουν διαρρεύσει πολλές φωτογραφίες του μεσαίου Adventure της KTM, ενώ πρόσφατα η αυστριακή εταιρεία έδωσε και επίσημα πληροφορίες για την έκδοση R.

KTM 790 ADVENTURE R P2 01

Και σε αυτό το video, το οποίο πιθανότατα έχει τραβηχτεί στην Σαρδηνία κατά τη διάρκεια του Adventure Rally που διοργανώνει η ΚΤΜ κάθε χρόνο, βλέπουμε το πρωτότυπο 790 με αυτοκόλλητα στα πλαστικά, εξάτμιση Akrapovic, κυματιστούς δίσκους μπροστά, και road book. Δυστυχώς όπως μας λέει ο Βρετανός δημοσιογράφος δεν του έδωσαν και τα κλειδιά για να ακούσουμε πως δουλεύει ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας που φέτος χρησιμοποιήθηκε στο 790 Duke.

Διαβάστε εδώ την δοκιμή του KTM 790 Duke

 790Duke Adventure 10

Στο video αυτό φαίνονται ξεκάθαρα κάποια στοιχεία που πιθανότατα να δούμε στην έκδοση παραγωγής, όπως η έδραση του πίσω αμορτισέρ, οι δαγκάνες των φρένων, τα μεγάλα ρεζερβουάρ που «αγγαλιάζουν» τον κινητήρα, ο προβολέας. Γενικότερα η τελική έκδοση θα είναι σε μεγάλο βαθμό ίδια με το πρωτότυπο.

 

 

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος «βρέχει» νέα μοντέλα στην έκθεση του Μιλάνου 
Το όνομα της επαναφέρει αναμνήσεις, η ιστορία της από τις πιο ένδοξες του μοτοσυκλετιστικού κόσμου. Όσο κλισέ και αν ακούγεται η Norton επιστρέφει
Η Benelli παρουσίασε το νέο 302S, ένα από το πιο ενδιαφέροντα μοντέλα για την ελληνική αγορά
Με ένα video η Akrapovic μας «περιγράφει» με τον καλύτερο τρόπο την σχεδίαση, κατασκευή και εφαρμογή ενός συστήματος εξάτμισης για τον «πύραυλο» του Borgo Panigale