Νεα Μοντελα

Moto Guzzi V7 III Limited: Περιορισμένης παραγωγής

Χρώμιο και carbon


21.06.2018

Η Moto Guzzi άρπαξε την ευκαιρία και παρουσίασε στην εκδήλωση Wheels and Waves που έλαβε χώρα στο Μπιαρίτζ της Γαλλίας, μια νέα σπέσιαλ έκδοση της V7 III. Θα παραχθούν μόνο 500 κομμάτια και θα φέρουν το όνομα V7 III Lιmited

 Η Moto Guzzi για το V7 III Limited, έχει συνδυάσει με μαεστρία το μοντέρνο με το vintage look, συνδυάζοντας το σοφιστικέ χρώμιο παρέα με υλικά τελευταίας τεχνολογίας, όπως το carbon και το αλουμίνιο.

v7 iii limited apertitivo stampa 8 foto Brodolini

Το V7 III έχει βγει σε ποικίλες εκδόσεις, δείχνοντας πόσο μεγάλη γκάμα συνδυασμών μπορεί να έχει . Πάντα όμως κράτα το κλασικό της στυλ και φωνάζει από μακριά ότι έχει την φινέτσα και το γούστο της Ιταλίας.

ambient 3

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η V7 III Limited εμφανισιακά διαθέτει πολυάριθμα χρωμιωμένα μέρη, τονίζοντας τον ρετρό χαρακτήρα της. Αυτό όμως που κάνει τη διαφορά, είναι το πλήρως χρωμιωμένο ντεπόζιτο που ντύνεται στο πάνω μέρος του με έναν δερμάτινο ιμάντα. Τα πλαϊνά του κοσμεί το κλασικό λογότυπο της εταιρείας, με τον αετό στα χρώματα του «καπνισμένου» μέταλλου. Το μαύρο χρώμα επαναλαμβάνεται αρκετά, από τις ζάντες έως και τη σέλα, η οποία φέρει old school ραφές. Το carbon ξεχωρίζει στο μπροστά και πίσω φτερό, αλλά και στα πλαϊνά καπάκια. Από billet αλουμίνιο είναι κατασκευασμένη η τάπα του ρεζερβουάρ, όπως επίσης και τα καβαλέτα του τιμονιού, τα οποία μάλιστα φέρουν χαραγμένο με laser, τον σειριακό αριθμό παραγωγής.

moto 4h10 4

Στην εκλεπτυσμένη εμφάνιση συμβάλουν τα καπάκια των σωμάτων ψεκασμού, τα οποία είναι κατασκευασμένα από μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο αλλά και οι ψύκτρες της κεφαλής, οι οποίες είναι γυαλισμένες δημιουργώντας μία όμορφη αντίθεση.

moto guzzi v7 iii limited 625x300 1529314928066

Τα όργανα αποτελούνται από ένα κυκλικό πλαίσιο στο οποίο εμπεριέχεται ένα αναλογικό ταχύμετρο, αλλά και μία ψηφιακή οθόνη που απεικονίζει τις υπόλοιπες ενδείξεις.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος «βρέχει» νέα μοντέλα στην έκθεση του Μιλάνου 
Το όνομα της επαναφέρει αναμνήσεις, η ιστορία της από τις πιο ένδοξες του μοτοσυκλετιστικού κόσμου. Όσο κλισέ και αν ακούγεται η Norton επιστρέφει
Η Benelli παρουσίασε το νέο 302S, ένα από το πιο ενδιαφέροντα μοντέλα για την ελληνική αγορά
Με ένα video η Akrapovic μας «περιγράφει» με τον καλύτερο τρόπο την σχεδίαση, κατασκευή και εφαρμογή ενός συστήματος εξάτμισης για τον «πύραυλο» του Borgo Panigale