Νεα Μοντελα

EICMA 2021: Η Yamaha μας παρουσιάζει τα XSR 700 και XSR 700 XTribute 2022 (Video)

Βελτιώσεις σε πολλούς τομείς


23.11.2021

Η νέα XSR700 θα συνεχίσει να προσφέρει τα γνωστά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της με heritage επιρροές, όπως το ρετρό πλαίσιο, την σέλα δύο επιπέδων και το κλασικό στυλ στους προβολείς και τα πίσω φώτα

Η κατηγορία Sport Heritage της Yamaha γεννήθηκε από τον συνδυασμό της σύγχρονης τεχνολογίας και της επιθυμίας να αποδώσουμε φόρο τιμής στα σπουδαία σχέδια και τους χρωματικούς συνδυασμούς του παρελθόντος μας. Με την παρουσίαση των νέων μοντέλων για το 2021 και το 2022, η σειρά XSR της κατηγορίας Sport Heritage, περνάει σε άλλο επίπεδο όσον αφορά στην τεχνολογία. Η κατηγορία ωριμάζει χωρίς να χάνει τον επαναστατικό της χαρακτήρα.

Κάθε μοτοσυκλέτα XSR εξυπηρετεί τον δικό της σκοπό και έχει το δικό της ιδανικό έδαφος: Η XSR900 αναζητά ένα περιβάλλον όπου μπορεί να εξαπολύσει την ισχύ της, η XSR125 νιώθει άνετα στο κέντρο της πόλης, ενώ η XSR700 συνδυάζει τέλεια και τους δύο κόσμους, καθώς ελίσσεται με ευκολία στο αστικό δίκτυο δίχως να φοβάται τους δρόμους με τις ατέλειωτες στροφές.

Κάθε αναβάτης μπορεί να βρει την ιδανική μοτοσυκλέτα για να ταυτιστεί και να ταυτιστεί με τα χαρακτηριστικά που ψάχνει. Συνδυάζοντας το εμβληματικό στυλ με την τεχνολογία αιχμής σε ό,τι αφορά στις τεχνικές προδιαγραφές, την σχεδίαση πλαισίου και την ανάπτυξη κινητήρα, η φιλοσοφία Faster Sons της Yamaha διασφαλίζει ότι κάθε μοτοσυκλέτα της κατηγορίας Sport Heritage έχει το δικό της μοναδικό χαρακτήρα και γοητεία, καθώς θα γεμίσει με περηφάνια όποιον ανάμεσα από τους πολλούς αναβάτες της κοινότητας Faster Sons την διαλέξει.

Μια κοινότητα που αγκάλιασε την ευελιξία της σειράς XSR κάνοντάς την πραγματικά δική της. Βλέποντας τις 65+ custom μοτοσυκλέτες του project Yard Built και τις αμέτρητες μοτοσυκλέτες που οι ίδιοι οι αναβάτες προσάρμοσαν στα μέτρα τους, η Yamaha αισθάνεται υπερήφανη που δημιούργησε μια βάση για την ελεύθερη έκφραση κάθε αναβάτη. Μια πλατφόρμα όπου οι άνθρωποι αφιερώνουν όλο τους το είναι στον σχεδιασμό της απόλυτης μοτοσυκλέτας. Από τις ολοκληρωτικές τροποποιήσεις μέχρι τις μικρές βελτιώσεις, η Yamaha γιορτάζει κάθε πινελιά προσωπικού στυλ.

Νέα XSR700 – Γεννημένη για τις προκλήσεις

Η XSR700, που βασίστηκε στην ιδέα του Shinya Kimura από το 2015, εξελίχθηκε σύντομα μετά την παρουσίασή της σε μία από τις αγαπημένες μοτοσυκλέτες των αναβατών που αναζητούν μια ατίθαση και fun μηχανή με πραγματικά μοντέρνο στυλ. Η εξαιρετική εμφάνιση, εμπνευσμένη από τα μοντέλα heritage της Yamaha, σε συνδυασμό με τον κινητήρα CP-2 υψηλής ροπής, εγγυάται αξέχαστες διαδρομές. Για να μην αναφέρουμε πόσο απολαυστική κάνει την οδήγηση για τον αναβάτη, που απλά δεν μπορεί να σταματήσει να χαμογελά.

2022 YAM XS700 EU RW STA 005 03 preview

Ενώ σέβεται το παρελθόν, η Yamaha έχει το βλέμμα της στραμμένο προς το μέλλον. Γι' αυτό αποφάσισε να βελτιώσει την υπάρχουσα πλατφόρμα της XSR700 με ορισμένες μικρές τροποποιήσεις που θα τη φέρουν σε άλλο επίπεδο. Κι όλα αυτά, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι η μοτοσυκλέτα θα κρατήσει τον ευέλικτο χαρακτήρα της.

Η νέα XSR700 θα συνεχίσει να προσφέρει τα γνωστά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της με heritage επιρροές, όπως το ρετρό πλαίσιο, την σέλα δύο επιπέδων και το κλασικό στυλ στους προβολείς και τα πίσω φώτα. Δείχνουμε σεβασμό στις μοτοσυκλέτες του παρελθόντος, ενώ παράλληλα υιοθετούμε σύγχρονες τεχνολογίες όπως το ABS, τα φώτα LED και τον πιο αποδοτικό κινητήρα CP2 μέχρι σήμερα. Έτσι η φιλοσοφία Faster Sons και ο αυθεντικός της σκοπός γίνονται πράξη, στο πλαίσιο αυτής της συνεχώς εξελισσόμενης κατηγορίας.

Εμπνευσμένοι χρωματικοί συνδυασμοί

Για τα χρώματα του 2022, η Yamaha ανέτρεξε σε μία από τις πιο εμβληματικές μοτοσυκλέτες της πλούσιας ιστορίας της. Η διάσημη δίχρονη RD350LC από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 αποτελεί την έμπνευση για τους σύγχρονους χρωματικούς συνδυασμούς που περιλαμβάνουν το εντυπωσιακό μπλε/λευκό και το κομψότερο μαύρο/χρυσό.

Νέα σχεδίαση προβολέων LED της σειράς XSR

Με αφετηρία την παρουσίαση της νέας XSR125, η κατηγορία Sport Heritage προσφέρει αναβαθμισμένα φώτα. Έναν στρογγυλό προβολέα LED εμπνευσμένο από την κληρονομιά της εταιρείας με διαχωρισμένη σχεδίαση και ημικυκλικό φως θέσης. Το πίσω φως έχει κλασικό στρογγυλό σχήμα και παράλληλα διασφαλίζει βέλτιστη ορατότητα μέσω της τεχνολογίας LED. Τα φλας τύπου LED έχουν διακριτική σχεδίαση, όσο το δυνατόν πιο μίνιμαλ, εξασφαλίζοντας, ωστόσο, υψηλή ορατότητα.

Οι νέες ενσωματωμένες βάσεις προβολέα συνδέονται με τα περιβλήματα πιρουνιού για πιο συμπαγή μπροστινή εμφάνιση.

Ανασχεδιασμένη διάταξη του πίνακα οργάνων

Επίσης κλασικά διαμορφωμένη με μοντέρνα χαρακτηριστικά, η ανεστραμμένη οθόνη LCD έχει τοποθετηθεί σε μια θέση προς τα εμπρός, για βελτιωμένη ευκρίνεια και ορατότητα. Οι γραμμές και η θέση έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάζουν με τον νέο προβολέα, προσφέροντας στην μοτοσυκλέτα πιο κομψή εμφάνιση και εφέ "γαλλικής μύτης" στο μπροστινό μέρος.

2022 YAM XS700 EU RW STA 008 03 preview

Διαχρονικός, casual χαρακτήρας

Πέρα από την εμφάνιση, η κληρονομιά της XSR700 αποδεικνύεται στον δρόμο. Ο ευέλικτος χαρακτήρας είναι η "καρδιά" της μοτοσυκλέτας. Η XSR700 είναι μια μοτοσυκλέτα κατασκευασμένη να την οδηγείτε όπως εσείς επιθυμείτε. Από χαλαρές βόλτες μέχρι απαιτητικές διαδρομές με στροφές, η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα θα σας ικανοποιήσει σε όλα τα επίπεδα. Μια προσιτή μοτοσυκλέτα απολαυστική στην οδήγηση, τόσο για νέους όσο και για έμπειρους αναβάτες. Ο χαρακτήρας της αντανακλάται στην κατασκευή. Χαρακτηριστικά όπως το πλαίσιο δύο τμημάτων, η διάταξη του ρεζερβουάρ και η σχεδίαση της σέλας παραμένουν σε μεγάλο βαθμό ίδια, ώστε να διαφυλαχθεί η ευκολία εξατομίκευσης για την οποία φημίζεται η XSR700.

Βελτιώσεις σε άλλο επίπεδο

Καθώς η XSR700 γίνεται πιο ώριμη, ενσωματώνει διάφορες βελτιώσεις όσον αφορά στην απόδοση και την ασφάλεια. Όπως και τα άλλα CP2 αδέλφια της, η XSR700 διαθέτει έναν ιδιαίτερο κινητήρα 689 κ.εκ. με προδιαγραφές EU5. Έτσι η XSR700 προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευκολία οδήγησης, χωρίς όμως να χάνει ούτε στο ελάχιστο τον fun χαρακτήρα της με τον χαρακτηριστικό κινητήρα υψηλών επιδόσεων.

Για ακόμα καλύτερες επιδόσεις οδήγησης, η XSR700 διαθέτει νέες βελτιωμένες και μεγαλύτερες δισκόπλακες 298 χλστ., ανανεωμένο μπροστινό πιρούνι και ελαστικά Michelin Road 5. Εκτός από τις ολόμαυρες χειρολαβές και τους μοχλούς, οι διακόπτες έχουν επίσης αναβαθμιστεί τεχνολογικά ώστε να είναι πιο φιλικοί προς τον χρήστη. Έτσι, επιτρέπουν στον αναβάτη να έχει πρόσβαση στην λειτουργία της οθόνης LCD κατά την οδήγηση. Το ψυγείο έχει επίσης αποκτήσει νέα πλαϊνά καλύμματα, για πιο κομψή εμφάνιση συνολικά που επιτρέπει στα φλας να μετακινηθούν από το μπροστινό μέρος.

XSR700 XTribute – Οδηγήστε τον θρύλο

Με όλες αυτές τις καινούργιες προδιαγραφές αποδίδουμε φόρο τιμής σε μία από τις πιο αγαπημένες μοτοσυκλέτες μας όλων των εποχών, την XT500. Το 2022 παρουσιάζουμε ξανά την XTribute, εμπνευσμένη από αυτόν τον θρύλο της οικογένειας Yamaha. Εκτός από τις σαφείς σχεδιαστικές αναφορές, και τα δύο μοντέλα μοιράζονται ορισμένα σημαντικά χαρακτηριστικά, που τα κάνουν ιδιαίτερα δημοφιλή. Τόσο η XT500 όσο και η XTribute έχουν καθαρή σχεδίαση, αξιοποιήσιμη ισχύ και απόλυτη ευελιξία. Απολαυστική οδήγηση που συνοδεύεται από τον σεβασμό της Yamaha στην ποιότητα.

 

Αυτός ο ξεχωριστός συνδυασμός διαχρονικής ομορφιάς και μοντέρνας τεχνολογίας ενσαρκώνει απόλυτα το αληθινό πνεύμα της φιλοσοφίας Faster Sons. Με τις μοναδικές προδιαγραφές της, η XSR700 XTribute δίνει σε μια νέα γενιά αναβατών την ευκαιρία να τιμήσουν το παρελθόν, επωφελούμενοι παράλληλα από την πιο πρόσφατη τεχνολογία και μια εκπληκτική εμπειρία οδήγησης.

Ρετρό χρώματα και γραφικά "1981", εμπνευσμένα από την XT

2022 YAM XS700SCR EU MDNM6 STA 005 03 preview

Ένα από τα πιο εμβληματικά χαρακτηριστικά της XT500 που συνέβαλε στην λαμπρή πορεία της για περισσότερο από μια δεκαετία, ήταν το λιτό αλλά και εντυπωσιακό στυλ της. Αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό μοιράζεται και η XTribute, με καλύμματα ρεζερβουάρ από ματ αλουμίνιο με πακέτο γραφικών εμπνευσμένο από την XT, που συνδυάζονται με λευκούς λασπωτήρες και τις περίφημες χρυσές ζάντες.

Η Dirt Bike συναντά την Urban Scrambler

Προκειμένου να μιμηθεί το στυλ Off-road μοτοσυκλέτας της XT500, η XTribute είναι εξοπλισμένη με ενισχυμένο τιμόνι. Αυτό το τιμόνι όχι μόνο προσφέρει την σωστή εμφάνιση Urban Scrambler, αλλά διασφαλίζει και μια άνετη όρθια θέση οδήγησης. Το φαρδύτερο τιμόνι προσφέρει αυξημένο έλεγχο και ευκολία στους ελιγμούς, ακόμα και σε χαμηλότερες ταχύτητες. Εστιάζοντας στα σημεία επαφής, οι χειρολαβές και τα μαρσπιέ τύπου Dirt Bike είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στην εμφάνιση Scrambler με την ογκώδη κατασκευή τους.

Ελαστικά με μοτίβο πέλματος τύπου block

Τόσο για λόγους αισθητικής όσο και πρακτικότητας, οι χυτές ζάντες 10 ακτινών της XSR700 XTribute διαθέτουν ελαστικά Pirelli MT-60RS με μοτίβο πέλματος τύπου block, που ενισχύει την εμφάνιση Urban Scrambler. Τα ελαστικά παρέχουν εξαιρετική πρόσφυση για εύκολο χειρισμό στην άσφαλτο και σε χωματόδρομους.

Ειδική επίπεδη σέλα και φυσούνες πιρουνιού

Πιστή στις σχεδιαστικές αρχές της XT500, η XTribute διαθέτει σέλα επίπεδου προφίλ, με διακριτικό λογότυπο XTribute ανάγλυφο στο πίσω μέρος. Το αποτέλεσμα είναι μια αυθεντική εμφάνιση dirt bike του '80, που όμως προσφέρει σύγχρονη άνεση.

Κάθε μοτοσυκλέτα Yamaha Sport Heritage έχει σχεδιαστεί με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια, και το ίδιο ισχύει και για την XSR700 XTribute. Οι μαύρες φυσούνες από καουτσούκ στο μπροστινό πιρούνι ενισχύουν την γενικότερη αίσθηση της ρετρό scrambler. Η συνολική θέση οδήγησης συνδυάζεται ιδανικά με το ενισχυμένο τιμόνι, όπως και με τα μαρσπιέ και τις λαβές σε στυλ off road.

2022 YAM XS700SCR EU MDNM6 DET 013 03 preview

Ελαφριά σχεδίαση μικρών διαστάσεων, για ευελιξία

Με βάρος μόλις 190 κιλά (πλήρης υγρών), η XSR700 XTribute είναι μία από τις πιο ελαφρές scrambler στην κατηγορία. Το χαλύβδινο υποπλαίσιο και το πλαίσιο μικρών διαστάσεων συνθέτουν ένα από τα πιο ευέλικτα σχέδια στην κατηγορία, κατάλληλα για ελιγμούς. Αυτή ακριβώς η σχεδίαση είναι που καθιστά την XSR700 XTribute ιδανική για χρήση στην πόλη και για συναρπαστική οδήγηση στον ανοιχτό δρόμο.

Κλασικό στυλ scrambler με σύγχρονη τεχνολογία

Η πραγματική ομορφιά της XSR700 XTribute είναι ο τρόπος που συνδυάζει την αβίαστα cool εμφάνιση scrambler με την σύγχρονη τεχνολογία. Ο καθαρός σχεδιασμός του κινητήρα, του σκελετού και του πιρουνιού συνδυάζονται με τα ρετρό χρώματα των καλυμμάτων ρεζερβουάρ από αλουμίνιο, των χρυσών ζαντών και των λευκών λασπωτήρων, ενισχύοντας την αίσθηση απλότητας αυτής της μοτοσυκλέτας που στέκεται επάξια απέναντι στην αρχική XT500.

2022 YAM XS700SCR EU MDNM6 ACT 001 03 preview

Η κληρονομιά είναι η νέα τάση

Για να αναδείξουν τον εμβληματικό χρωματικό συνδυασμό της XTribute, οι σχεδιαστές επέλεξαν να "ντύσουν" με μαύρο χρώμα λεπτομέρειες που τραβούν το μάτι στην βασική έκδοση της XSR700. Από τα προστατευτικά πλαισίου και τα καλύμματα του ψυγείου μέχρι τα στηρίγματα οργάνων, όλες οι λεπτομέρειες είναι μαύρες για να δένουν με το πλαίσιο και τον σκουρόχρωμο κινητήρα CP2. Έτσι η προσοχή εστιάζεται στους λευκούς λασπωτήρες και τα εκπληκτικά καλύμματα ρεζερβουάρ από αλουμίνιο.

Προαιρετική μαύρη εξάτμιση ψηλής τοποθέτησης Akrapovič

Το 1976, η πρώτη XT500 διέθετε χαμηλό σωλήνα εξάτμισης με ψηλά τοποθετημένο τελικό, και οι πελάτες μπορούν να αποτίσουν φόρο τιμής σε αυτήν την εμφάνιση τοποθετώντας την προαιρετική εξάτμιση Akrapovič στην XSR700 XTribute τους. Με μαύρο φινίρισμα – όπως η αρχική XT500 – αυτό το υψηλών προδιαγραφών σύστημα 2-σε-1 προσφέρει ριζοσπαστική εμφάνιση και παράγει έναν τραχύ ήχο εξάτμισης, καίρια χαρακτηριστικά που συμπληρώνουν τον scrambler χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας και τονίζουν τις κορυφαίες προδιαγραφές αυτού του νέου μοντέλου Faster Sons.

Βασικά χαρακτηριστικά της XSR700

  • Φώτα LED της σειράς XSR
  • Ανασχεδιασμένη διάταξη πίνακα οργάνων με ενσωματωμένες βάσεις προβολέα
  • Εξελιγμένες λεπτομέρειες σχεδίασης
  • Κινητήρας CP2 689 κ.εκ. υψηλής ροπής με προδιαγραφές EU5
  • Ελαφρύ και λεπτό σωληνωτό πλαίσιο με κεντρικό κορμό
  • Κατασκευασμένη για απόλυτη οδηγική απόλαυση
  • Εμπειρία οδήγησης που εμπνέει σιγουριά
  • Χρώματα και γραφικά εμπνευσμένα από το παρελθόν της Yamaha
  • Εξαιρετική οικονομία καυσίμου
  • Βασικά χαρακτηριστικά της XSR700 XTribute
  • Φώτα εξολοκλήρου LED συμπεριλαμβανομένου του χαρακτηριστικού προβολέα XSR
  • Ανασχεδιασμένη διάταξη πίνακα οργάνων με μαύρα όργανα LCD
  • Ρετρό χρώματα και γραφικά "1981", εμπνευσμένα από την XT
  • Κινητήρας CP2 689 κ.εκ. υψηλής ροπής με προδιαγραφές EU5
  • Ελαφρύ και λεπτό σωληνωτό πλαίσιο με κεντρικό κορμό
  • Τιμόνι και λαβές off road και ογκώδη μαρσπιέ
  • Ελαστικά Pirelli MT60RS τύπου μπλοκ για οδήγηση σε άσφαλτο και χωματόδρομο
  • Ειδική επίπεδη σέλα σε στυλ XT, φυσούνες πιρουνιού και ενσωματωμένες βάσεις προβολέα
  • Ελαφριά σχεδίαση μικρών διαστάσεων, για ευελιξία

Διαθεσιμότητα

Οι νέες XSR700 και XSR700 XTribute θα είναι διαθέσιμες στους Επίσημους Συνεργάτες της Yamaha από τον Απρίλιο του 2022. Για πιο αναλυτικές πληροφορίες και για να μάθετε την τιμή λιανικής πώλησης στην περιοχή σας, επικοινωνήστε με το Δίκτυο Επίσημων Συνεργατών της Yamaha.

  • Χρώματα της XSR700 Heritage White ή Heritage Black
  • Χρώματα της XSR700 XTribute Tech Black

Γνήσια Αξεσουάρ Yamaha: Αποκτήστε τα όλα

Για τους αναβάτες που θέλουν να κάνουν ακόμα πιο μοναδική την XSR700 ή την XSR700 XTribute τους, η λύση είναι η σειρά Γνήσιων Αξεσουάρ Yamaha.

Για κάθε μοτοσυκλέτα της σειράς, τα Γνήσια Αξεσουάρ καλύπτουν τρεις γενικές κατηγορίες. Τα λειτουργικά εξαρτήματα όπως οι ανεμοθώρακες και οι μπαγκαζιέρες είναι σχεδιασμένα για να εξασφαλίζουν όσον το δυνατόν πιο άνετη οδήγηση, ενώ τα προστατευτικά στροφάλου και τα προστατευτικά άξονα βοηθούν ώστε κάθε XSR να διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση.
Η μεγάλη ποικιλία Γνήσιων Αξεσουάρ περιλαμβάνει προστατευτικές χούφτες, ζελατίνες και στηρίγματα πινακίδων υψηλής τοποθέτησης, ενώ η σειρά επιδόσεων περιλαμβάνει εξάτμιση 2-σε-1 Akrapovič υψηλής τοποθέτησης με μαύρο φινίρισμα, καθώς και αμορτισέρ και ελατήρια πιρουνιού Öhlins, ρυθμιστικά billet και πολλά άλλα.

Εφαρμογή MyGarage

Με την εφαρμογή MyGarage της Yamaha, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσουν από την άνεση του σπιτιού τους και χρησιμοποιώντας το smartphone ή το λάπτοπ τους μια εικονική XSR700 και XSR700 XTribute, τοποθετώντας τα Γνήσια Αξεσουάρ της επιλογής τους. Η δωρεάν εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν και να αφαιρούν Γνήσια Αξεσουάρ για να δημιουργήσουν την ιδανική XSR700. Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να προβληθεί τρισδιάστατα από οποιαδήποτε γωνία.

Η εφαρμογή MyGarage προσφέρει μια ρεαλιστική εικόνα για τα Γνήσια Αξεσουάρ που σάς αρέσουν και, για να σάς διευκολύνει ακόμα περισσότερο, η τελική επιλογή μπορεί να αποσταλεί με email στον επιλεγμένο Επίσημο Συνεργάτη της Yamaha, ο οποίος θα τοποθετήσει τα επιλεγμένα Γνήσια Αξεσουάρ στην νέα XS700

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα Γνήσια Αξεσουάρ και τα Είδη Ένδυσης της Yamaha ή για την εφαρμογή MyGarage, επισκεφθείτε την διεύθυνση https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/#/

Είδη Ένδυσης Faster Sons της Yamaha

Η σειρά Faster Sons της Yamaha με εξοπλισμό οδήγησης και casual είδη ένδυσης με ρετρό έμπνευση, περιλαμβάνει μια εκπληκτική ποικιλία ρούχων, πολλά από τα οποία είναι σχεδιασμένα από τον Roland Sands. Η σειρά περιλαμβάνει T-shirt, πουκάμισα εργασίας, δερμάτινα μπουφάν μηχανής, κερωμένα μπουφάν, κράνη ανοιχτού τύπου και πολλά άλλα, ενώ συνεχίζει να εξελίσσεται.

Ρίξτε μια ματιά στην πιο πρόσφατη σειρά και βρείτε την εμφάνιση Faster Sons που ταιριάζει σε κάθε μοτοσυκλέτα Sport Heritage της Yamaha.

MyRide

Η δωρεάν εφαρμογή MyRide της Yamaha προσφέρει σε κάθε αναβάτη XSR700 την δυνατότητα να μεγιστοποιήσει την απόλαυση της κάθε διαδρομής διαθέτοντας ταυτόχρονα όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες. Η εφαρμογή, η οποία διατίθεται για συσκευές iOS και Android, παρακολουθεί και αποθηκεύει κάθε διαδρομή που έχει διανυθεί και προσφέρει στους χρήστες την δυνατότητα να δημιουργήσουν την δική τους ιστορία, καθώς και να προσθέτουν φωτογραφίες που θα μπορούν να μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, η εφαρμογή MyRide επιτρέπει στους χρήστες να προβάλουν στατιστικά στοιχεία της διαδρομής τους, όπως συνολική απόσταση, υψόμετρο, μέγιστη ταχύτητα, μέση ταχύτητα, επιτάχυνση και γωνία κλίσης, και στη συνέχεια να τα συγκρίνουν με άλλους αναβάτες. Ανακαλύψτε την: https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/experiences/applications/myride1/#/

Google News Ακολουθήστε το 2WO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για την μοτοσυκλέτα από την Ελλάδα και τον κόσμο.


To 443 Pan Asia βασίζεται στο X440 που παράγεται στο εργοστάσιο της Hero MotoCorp στην Ινδία. Είναι το τελευταίο δημιούργημα του Oberdan Bezzi
Το Trident αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα στην ιστορία της Triumph και με την έκδοση «Slipery Sam» αναβιώνει η θρυλική αγωνιστική μοτοσυκλέτα της δεκαετίας του ΄70 «Slippery Sam», που βασιζόταν στο Trident 750
Αυξημένες κατά 2,6% ήταν οι πωλήσεων δικύκλων το 2023. Πουλήθηκαν 62,5 εκατομμύρια, ενώ σημειώθηκε πτώση στην κατηγορία των ηλεκτρικών
Μετά την One και την Del Mar, έρχεται η Mulholland που θυμίζει Sportster και είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμα υλικά

Με την περιήγησή σας στο 2wo.gr συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies. Ενημερωθείτε για τις κατηγορίες cookies που χρησιμοποιούμε, πως λειτουργούν και πως μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε από την Πολιτική Διαχείρισης Cookies.