Το ελληνικό εξώφυλλο του Rust

Ο Birch στην Αρχαία Ολυμπία


20.12.2018

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Chris Birtch φιλοξενείται στο τελευταίο τεύχος του ηλεκτρονικού, βρετανικού, περιοδικού Rust, με τον Νεοζηλανδό να φιγουράρει με μια μεγαλοπρεπή σούζα και στο εξώφυλλο

Αναρωτιέστε όμως ποιοι όμως είναι αυτοί οι τύποι στο background και τι ακριβώς κάνουν; Η συγκεκριμένη φωτογραφία προέρχεται από το “adventure clinic” (μαθήματα adventure σε ελεύθερη μετάφραση) που διοργάνωσε η Red Bull Hellas με τον Chris Birch, τον περασμένο Μάιο, στην Αρχαία Ολυμπία. Οι συμμετέχοντες αναδείχθηκαν μετά από κλήρωση, ενώ στα μαθήματα off road οδήγησης μεγάλων on-off, πήραν μέρος και εκπρόσωποι από τρία ελληνικά μέσα (2WO.gr, ΜΟΤΟ, BIKEIT.gr).

 chris birch adventure bike clinic 2

Η “αναμνηστική” φωτογραφία τραβήχτηκε από τον «δικό μας» Θοδωρή Ερμήλιο, στην οποία εκτός από τον Birch, διακρίνονται οι συμμετέχοντες στα μαθήματα και φυσικά ο εκπρόσωπος του 2WO.gr, Κώστας Ταρναβάς.

Για την ιστορία, την επόμενη μέρα, ο Birtch πήρε εκκίνηση στο Hellas Rally και κέρδισε την κατηγορία των δικύλινδρων μοτοσυκλετών, με ΚΤΜ 1090 Adventure. Δείτε το video από τα μαθήματα του Birch εδώκατεβάστε το Rust εδώ και δείτε το αφιέρωμα του 2WO.gr εδώ.

Pages from RUST40a 2

Το μικρό on off της Benelli, έφτασε και στην χώρα μας 
Το 2012 ίδρυσε την VR46 Racing Apparel, η οποία απασχολεί σήμερα 80 υπαλλήλους και κάνει κύκλο εργασιών εκατομμυρίων ευρώ
Το 650ΝΚ είναι ένα ακόμη μοντέλο της CF Moto. Της εταιρείας που γνωρίσαμε πέρσι στην χώρα μας
Η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε μια περιορισμένη έκδοση του κορυφαίου μοντέλου της σειράς Neo Sports Café