Ο Max Biaggi είναι ο Παγκόσμιος Πρέσβης της Aprilia

Ξανασμίγουν οι δρόμοι τους


03.08.2018

O έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα προωθεί την μάρκα, την ιστορία και τα προϊόντα της


Ο Max Biaggi και η Aprilia μαζί έχουν γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία των αγώνων μοτοσυκλέτες. Στις αμέτρητες νίκες που σημείωσαν οι μοτοσυκλέτες του κατασκευαστή από το Noale, ο Max Biaggi συνέβαλε όσο κανένας στην ανάδειξη της Aprilia ως ένα από τα κορυφαία brand name στον κόσμο.

Ο Max Biaggi με την εμπειρία του να βοηθήσει το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, να αναδείξει την ιστορία της και να προωθήσει τα προϊόντα της.

"Σε μια πολύ σημαντική περίοδο για την Aprilia, θα ξανασυνεργαστούμαι για άλλη μια φορά. Ως οπαδός της μάρκας έχω παρακολουθήσει την πρόοδο της στο MotoGP και νονίζω πως έχει πολλές ακόμη δυνατότητες. Είμαι πολύ περήφανος για αυτήν την συνεργασία και σίγουρος πως θα μπορέσω να προσφέρω με την εμπειρία μου στην προώθησε μιας ιταλικής μάρκας που συνεχίζει να αναπτύσσεται τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και στην εξέλιξη νέων προϊόντων που έχουν όπως πάντα το αγωνιστικό DNA της Aprilia. "

01 aprilia max biaggi

Ο Max Biaggi έκανε το ντεμπούτο του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα GP250 με την Aprilia το 1991. Ο τίτλος τοy 1994 ήταν ο πρώτος ενώ ακολούθησαν ακόμη δύο συνεχόμενη μέχρι το 1996. Η Aprilia και ο Max κατέκτησαν έναν ακόμη τίτλο στα 250 πριν ξανασυναντηθούν το 2009 στα WSBK καθώς ο κατασκευαστής Noale επέστρεψε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike με το Aprilia RSV4.

Η Aprilia δεν είχε κερδίσει ποτέ τον τίτλο WSBK, αλλά σκόπευε να το κάνει με το φουτουριστικό RSV4. Η προσπάθειά της αποδείχθηκε επιτυχημένη και ο Max οδήγησε το Ιταλικό V4 στη νίκη από την πρώτη του σεζόν, προτού κυριαρχήσει το 2010 και το 2012, κερδίζοντας τους τίτλους αναβατών και κατασκευαστών. Αποχώρησε από τους αγώνες το 2012, έχοντας κατακτήσει έξι παγκόσμιους τίτλους σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Το 2015 έκανε μια μίνι επιστροφή ως wild card συμμετοχή στον αγώνα της Sepang όπου σε ηλικία 44 ετών ανέβηκε στο βάθρο δείχνοντας το μεγάλο του ταλέντο και τις απεριόριστες δυνατότητες του Aprilia RSV4.

H θυγατρική της Honda στην Κίνα, Wuyang Honda Motor, παρουσίασε ένα όμορφο scrambler με κινητήρα 184 κ.εκ. και εκλεπτυσμένη ρετρό εμφάνιση
Όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις τα λεφτά, όταν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα αλλά και οι μοτοσυκλέτες και ταυτόχρονα θέλεις να προκαλείς, τότε δίνεις την παραγγελία γι αυτό
Με μια λιτή ανακοίνωση στη σελίδα της στο facebook, η CF Moto ανήγγειλε την άφιξη ενός ακόμη μοντέλου της στην ευρωπαϊκή αγορά.
Αφού απέτυχε στην επίσημη παρουσίαση, ο Γάλλος ιδιοκτήτης της εταιρείας Ludovic Lazareth δημοσίευσε ένα βίντεο της μοτοσυκλέτας που πετάει σε δράση