Δύο μοτοσυκλέτες εμπνευσμένες από την καριέρα του Nicky Hayden

Από το MotoGP και το Flat Track


13.07.2018

Δύο μοτοσυκλέτες προς τιμή του αδικοχαμένου Nicky Hayden θα δημιουργηθούν από την Αμερικάνικη Μοτοσυκλετιστική Ένωση (AMA), των οποίων τα πρώτα σκίτσα παρουσιάστηκαν στο Ohio των H.Π.Α. στα πλαίσια της εκδήλωσης AMA Vintage Motorcycle Days


Οι μοτοσυκλέτες θα είναι εμπνευσμένες από την μεγάλη καριέρα του «Kentucky Kid» τόσο από τα MotoGP στα οποία κατέκτησε τον τίτλο του 2006 όσο και από τα πρώτα του αγωνιστικά βήματα στους αγώνες flat track.

Τη βάση για αυτές τις δύο συλλεκτικές μοτοσυκλέτες θα αποτελέσουν ένα Honda CBR 1000RR Fireblade το οποίο θα βαφτεί στα χρώματα της Repsol Honda, όπως και η RCV του 2006, και ένα XR650L που θα μετατραπεί σε tracker θα θυμίζει την μοτοσυκλέτα με το νούμερο 69 που πλαγιολίσθαινε στις αμερικάνικες πίστες.

motosikletes kariera nicky hayden 2

Οι μοτοσυκλέτες στην τελική τους μορφή θα αποκαλυφθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2018 στο Ohio των H.Π.Α. ενώ στη συνέχεια θα εκτεθούν σε πολλά event. Σκοπός της δημιουργίας τους η συγκέντρωση χρημάτων για το ίδρυμα American Motorcycle Hertiage Foundation.

Το μικρό on off της Benelli, έφτασε και στην χώρα μας 
Το 2012 ίδρυσε την VR46 Racing Apparel, η οποία απασχολεί σήμερα 80 υπαλλήλους και κάνει κύκλο εργασιών εκατομμυρίων ευρώ
Το 650ΝΚ είναι ένα ακόμη μοντέλο της CF Moto. Της εταιρείας που γνωρίσαμε πέρσι στην χώρα μας
Η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε μια περιορισμένη έκδοση του κορυφαίου μοντέλου της σειράς Neo Sports Café