Μηχανή του γκαζόν με κινητήρα Honda CBR 1000RR! (Video)

Η γρηγορότερη χλοοκοπτική μηχανή είναι Honda


09.07.2018

Αποτελεί το project της Honda Μεγάλης Βρετανίας. Το Mean Mower V2 χρησιμοποιεί κινητήρα CBR 1000RR Fireblade και απευθύνεται σε όσους θέλουν να κουρέψουν γρήγορα το γκαζόν... πλάκα κάνουμε

Aγωνιστικό τιμόνι με πολλά «κουμπάκια» γύρω του, φαρδιά slick ελαστικά, κάθισμα τύπου bucket, ζώνες ασφαλείας τριών σημείων, custom χαλύβδινο πλαίσιο και 189 ίππους από το μοτέρ του Fireblade SP.

2018 Honda Mean Mower V2 image 2

Γιατί η 95 του original Mean Mower από τον χιλιάρι δικύλινδρο του VTR Firestorm δεν έφταναν. Και γιατί οι Βρετανοί πείσμωσαν όταν ένας Νορβηγός τους «έριξε στα αυτιά» και τους πήρε το ρεκόρ της ταχύτερης μηχανής γκαζόν αφού σημείωσε μεγαλύτερη τελική κατά 27 χ.α.ω.

2018 Honda Mean Mower V2 image 3

Το Mean Mower του 2014 είχε τελική 187 χ.α.ω, ενώ τώρα οι Βρετανοί που εξέλιξαν το «τέρας» των 189 ίππων με την Tem Dynamics που συμμετέχει ως επίσημη ομάδα της Honda το Βρετανικό Πρωτάθλημα Τουριστικών Αυτοκινήτων, ευελπιστούν να φτάσουν τα 241 χ.α.ω.

2018 Honda Mean Mower V2 image 4

Στο video που ακολουθεί θα δείτε το Mean Mower για πρώτη φορά σε «δράση». Η κυριά που το «γκαζώνει» είναι η πρώην Πρωταθλήτρια Kart, Μεγάλης Βρετανίας, Jess Hawkins.

Το μικρό on off της Benelli, έφτασε και στην χώρα μας 
Το 2012 ίδρυσε την VR46 Racing Apparel, η οποία απασχολεί σήμερα 80 υπαλλήλους και κάνει κύκλο εργασιών εκατομμυρίων ευρώ
Το 650ΝΚ είναι ένα ακόμη μοντέλο της CF Moto. Της εταιρείας που γνωρίσαμε πέρσι στην χώρα μας
Η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε μια περιορισμένη έκδοση του κορυφαίου μοντέλου της σειράς Neo Sports Café