115 χρόνια Harley-Davidson: Ένα επικό πάρτι

1903-2018


15.06.2018

Από τις 5 έως τις 8 Ιουλίου στην Πράγα χιλιάδες αναβάτες από όλον τον κόσμο θα συνευρεθούν για να γιορτάσουν την επέτειο της αμερικανικής μάρκας

Άνθρωποι που μοιράζονται το ίδιο πάθος θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν διάφορες εκδηλώσεις αλλά και να δουν αγώνες που θα διεξαχθούν αποκλειστικά για τους εορτασμούς.

element 205 image 2048

Η αρχή θα γίνει στις 5 Ιουλίου στην πρωτεύουσα της Τσεχίας, Πράγα, και θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες. Η συνέχεια θα δοθεί- πού αλλού- στην έδρα της εταιρείας στο Milwaukee των H.Π.Α. από τις 29 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου.

element 207 image 2048

Ταυτόχρονα με το πάρτυ γενεθλίων της H-D θα γιορταστούν τα 100 χρόνια της Τσέχικης Δημοκρατίας, τα 90 χρόνια του Club της Πράγας και τα 35 χρόνια του H.O.G. Θα διεξάγονται επίσης tour με ξεναγούς μέσα στην πόλη και γύρω από αυτήν, αγώνες Muay-Thai, εκθέσεις, θα έχει οριοθετηθεί ένας χώρος για τα μέλη του H.O.G., παιχνίδια με μοτοσυκλέτες και stunt show, ειδικός χώρος για οικογένειες, πίστα για οδήγηση με Jeep, ενώ θα γίνουν και παρελάσεις.

element 220 image 2048

Επιπλέον μέσα από το site μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια για τα show, με την επιλογή ειδικού χώρου για οικογένειες, συν το κατάλυμα που θα διαμείνετε.

element 217 image 2048

Σημειώστε τις ημερομηνίες, είστε δεν είστε λάτρεις της Harley Davidson, και πάρτε μέρος σε ένα πάρτι που θα σας μείνει αξέχαστο.

Όταν ο κατασκευαστής με την μεγαλύτερη επιρροή στο μοτοσυκλετιστικό γίγνεσθαι αποφασίζει να ασχοληθεί σοβαρά με τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες σημαίνει πως τα πράγματα αλλάζουν
H θυγατρική της Honda στην Κίνα, Wuyang Honda Motor, παρουσίασε ένα όμορφο scrambler με κινητήρα 184 κ.εκ. και εκλεπτυσμένη ρετρό εμφάνιση
Όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις τα λεφτά, όταν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα αλλά και οι μοτοσυκλέτες και ταυτόχρονα θέλεις να προκαλείς, τότε δίνεις την παραγγελία γι αυτό
Με μια λιτή ανακοίνωση στη σελίδα της στο facebook, η CF Moto ανήγγειλε την άφιξη ενός ακόμη μοντέλου της στην ευρωπαϊκή αγορά.