Η Ducati ανοίγει το εργαστήριο πρακτικής φυσικής "Fisica in Moto" σε όλους τους επισκέπτες

Φυσική εφαρμοσμένη στις μοτοσικλέτες


27.04.2018

Από τις 28 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις αρχές της φυσικής σε όρους μοτοσυκλετών από τους δασκάλους της Ducati

Το εργαστήριο "Fisica in Moto" (Φυσική εφαρμοσμένη στις μοτοσικλέτες), με έδρα το εργοστάσιο της Ducati που σχεδιάστηκε για να φέρει τους μαθητές σε μια συναρπαστική, διασκεδαστική και εκπαιδευτική πορεία μέσω της φυσικής των μοτοσυκλετών, ανοίγει τις πόρτες του σε όλους τους επισκέπτες κάθε Σαββατοκύριακο από τις 28 Απριλίου και κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών από Δευτέρα έως Παρασκευή.

ducati fisica in moto 2

Από το άνοιγμά του το 2008, περισσότεροι από 8.000 μαθητές από εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλη την Ιταλία έχουν επισκεφθεί το εργαστήριο ονείρων και έχουν δει τους νόμους της φυσικής και την πρακτική εφαρμογή τους στις μοτοσυκλέτες, από τη λειτουργία του κινητήρα έως την δυναμική συμπεριφορά του οχήματος. Από τις 28 Απριλίου, το εργαστήριο θα είναι ανοιχτό σε όλους τους επισκέπτες του εργοστασίου της Μπολόνια.

ducati fisica in moto 3

Οι ώρες λειτουργίας κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους (Οκτώβριος - Ιούνιος) χωρίζονται σε τέσσερις προγραμματισμένες περιηγήσεις το Σάββατο και την Κυριακή, ενώ κατά τη διάρκεια των διακοπών (Ιούνιος – Σεπτέμβριος) είναι 10:30, 12:15 και 15:00 Δευτέρα – Παρασκευή (Τετάρτη κλειστά). Η ξενάγηση θα γίνεται στα ιταλικά και τα αγγλικά και μπορείτε να κάνετε κράτηση συμπληρώνοντας μια φόρμα εγγραφής και στέλνοντας το συμπληρωμένο έντυπο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ducati fisica in moto 4

Η αγορά του εισιτηρίου για το Fisica in Moto περιλαμβάνει είσοδο στο διάσημο μουσείο της Ducati με βάση την περιήγηση (guided tour), πρόσθετη περιήγηση στο εργοστάσιο πρέπει να ζητηθεί ξεχωριστά στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

 ducati fisica in moto 5

Τιμές: Fisica in Moto + Μουσείο Ducati

Ενήλικες - € 30,00

Ανήλικοι και φοιτητές* - € 25,00

Fisica in Moto + Μουσείο Ducati + Factory Tour

Ενήλικες - € 45,00

Ανήλικοι και φοιτητές* - € 40,00

*Μείωση για συνοδούς ανηλίκους (11-18 ετών) και φοιτητές (μέχρι 26 ετών)

ducati fisica in moto 6


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδρομές του Ducati Factory και του Ducati Museum, επισκεφτείτε τον ειδικό ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Fisica in Moto, επικοινωνήστε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

H θυγατρική της Honda στην Κίνα, Wuyang Honda Motor, παρουσίασε ένα όμορφο scrambler με κινητήρα 184 κ.εκ. και εκλεπτυσμένη ρετρό εμφάνιση
Όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις τα λεφτά, όταν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα αλλά και οι μοτοσυκλέτες και ταυτόχρονα θέλεις να προκαλείς, τότε δίνεις την παραγγελία γι αυτό
Με μια λιτή ανακοίνωση στη σελίδα της στο facebook, η CF Moto ανήγγειλε την άφιξη ενός ακόμη μοντέλου της στην ευρωπαϊκή αγορά.
Αφού απέτυχε στην επίσημη παρουσίαση, ο Γάλλος ιδιοκτήτης της εταιρείας Ludovic Lazareth δημοσίευσε ένα βίντεο της μοτοσυκλέτας που πετάει σε δράση