Δελτία Τύπου

Suzuki GSX-R 125 ABS: Ένας μικρός Πρωταθλητής!

Με την καλύτερη αναλογία κιλού ανά ίππο και επιτάχυνσης στην κατηγορία sport των 125 κ.εκ.


28.11.2017

Η γκάµα GSX-R της Suzuki προσδιορίζει για πάνω από 30 χρόνια τη sport κατηγορία, µε πάνω από ένα εκατοµµύριο πωλήσεις παγκοσµίως

Κάθε GSX-R πρέπει να είναι ελαφρύ, µε κορυφαίες επιδόσεις στην κατηγορία του σε ένα ασυναγώνιστο σύνολο.
Γνωρίστε το νέο Suzuki GSX-R 125A που συνδυάζει την καλύτερη αναλογία κιλού ανά ίππο και επιτάχυνσης στην κατηγορία sport των 125 κυβικών εκατοστών.

769 GSX R125AL8 Action 2

Με το Easy Start και key-less σύστηµα εκκίνησης της µοτοσικλέτας, το χαµηλό ύψος σέλας (785mm), το όργανο πολλαπλών λειτουργιών LCD, και τα εντυπωσιακά LED φώτα µπροστά, στο νέο Suzuki GSX-R 125A έχει δοθεί προσοχή σε κάθε λεπτοµέρεια.

Με επιθετική όψη και άψογο φινίρισµα αντικατοπτρίζει της κληρονοµιά της γκάµας GSX-R. Εξελιγµένη µέσα σε αεροδυναµικό τούνελ, η σιλουέτα του GSX-R 125A τονίζει τον εύκολο χειρισµό του, καθώς και τις αεροδυναµικές του επιδόσεις οι οποίες συµβάλουν στα εξαιρετικά επίπεδα επιτάχυνσης και οικονοµίας καυσίµου. Το fairing του GSX-R 125A όχι µόνο δείχνει όµορφο, είναι και εξαιρετικά ελαφρύ συµβάλλοντας στα χαµηλό βάρος του συνόλου.

771 GSX R125AL8 Action 10

Μία µοτοσικλέτα κατάλληλη για τις καθηµερινές σας µετακινήσεις, µε ευκολία στο χειρισµό µέσα στην κίνηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της εβδοµάδας, αλλά και συναρπαστική στην οδήγησή της έξω από αυτή – ακόµα και σε ένα track day- το Σαββατοκύριακο.

Το νέο GSX-R 125A είναι ήδη διαθέσιµο στο δίκτυο συνεργατών Suzuki σε όλες τις χρωµατικές επιλογές: Λευκό, Μαύρο (Προτεινόµενη Λιανική Τιµή 3.795€), MotoGP replica (Προτεινόµενη Λιανική Τιµή 3.895€).

Οι νέες µοτοσικλέτες SUZUKI καλύπτονται µε δυο χρόνια εγγύηση και δυο χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Πριν από λίγες ημέρες παραλάβαμε το ολοκαίνουργιο κράνος Pilot Snake, το οποίο εισάγεται στη χώρα μας από την εταιρεία MotoMarket
Τον Φεβρουάριο πουλήθηκαν 276 καινούργιες μοτοσυκλέτες, 9 λιγότερες από τον Ιανουάριο
Τα best seller του Φεβρουαρίου ήταν και πάλι δύο «παπιά», τα οποία ηγούνται των ταξινομήσεων και το πρώτο δίμηνο του 2019
Με περισσότερες ημερομηνίες στην πίστα των Σερρών, νέες ασκήσεις και όπως πάντα την Καλύτερη εκπαιδευτική Ομάδα στο κόσμο!