Δελτία Τύπου

Gemini Tapo 50: Αστικό εργαλείο σε μοναδική τιμή

Στην ασυναγώνιστη τιμή των 1.095€


07.06.2018

Το νέο scooter της Gemini είναι η λύση για όσους μετακινούνται σε αστικό περιβάλλον. Ένα φυσικό αποτέλεσμα της ανάγκης για απρόσκοπτη μετακίνηση εκεί όπου οι δρόμοι σφύζουν από ακινητοποιημένα οχήματα.

Ευέλικτο, στιβαρό και ασφαλές, με τετράχρονο κινητήρα προδιαγραφών Euro4, που χαρακτηρίζεται από απαράμιλλη αξιοπιστία και ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση.

Gemini Tapo 50 white 3a

Με βάση ένα ατσάλινο πλαίσιο που έχει μελετηθεί ώστε να προσφέρει την απαιτούμενη ακαμψία, το Tapo 50 αναδεικνύει την απλότητα με τον καλύτερο τρόπο, έχοντας προδιαγραφές για να ανταποκρίνεται στη σκληρή χρήση. Απευθύνεται σε αναβάτες κάθε ηλικίας και εμπειρίας, αναδεικνύοντας έναν εξαιρετικά φιλικό και άκρως χρηστικό χαρακτήρα.

Gemini Tapo 50

 

Η λειτουργία του κινητήρα προσφέρει γραμμική και μεστή απόδοση από τις πολύ χαμηλές στροφές, πετυχαίνοντας δυνατές επιταχύνσεις τόσο εν κινήσει όσο και από στάση, ικανές να σας αναδείξουν σε νικητή στις μάχες των πόλεων. Νικητή όμως θα σας βγάλουν και στον τομέα της χρηστικότητας, όπου το επίπεδο πάτωμα, ο γάντζος στην ποδιά, οι θήκες κάτω από το τιμόνι, οι χειρολαβές για τον συνεπιβάτη, η εξωτερική τάπα του ρεζερβουάρ, η ύπαρξη και μανιβέλας, καθώς και ο χώρος για κράνος κάτω από τη σέλα, είναι σίγουρα στοιχεία που εξυπηρετούν αφάνταστα στην καθημερινή μετακίνηση.

Gemini Tapo 50 3

Το Tapo 50 διαθέτει ποιότητα κατασκευής που το κατατάσσει στην κορυφή της κατηγορίας και προσφέρεται στην ασυναγώνιστη τιμή των 1.095€. Καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση δύο (2) ετών και η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 210-2585991 και στην ιστοσελίδα http://gemini-motors.gr/

ΤΑPO 50 – TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κινητήρας: Τετράχρονος αερόψυκτος
Τροφοδοσία: Ηλεκτρονικό Καρμπυρατέρ
Κυβισμός: 49cc
Ισχύς: 2.45Hp/7.000rpm
Ροπή: 2,7Nm/5.000rpm
Ανάφλεξη: Ηλεκτρονική CDI
Μετάδοση: Αυτόματη
Εκκίνηση: Μίζα & Μανιβέλα
Τροχοι: 10”
Φρένα: Υδραυλικό δισκόφρενο - Ταμπούρο
Βάρος: 78kg
Ρεζερβουάρ: 5.8lt

Η Andeli Mototouring καλωσορίζει και πάλι τον Κωνσταντίνο Μητσάκη τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου και ώρα 19:30 στις εγκαταστάσεις της, όπου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το οδοιπορικό «Δρόμος Ειρήνης 2018: Αρχαία Ολυμπία-Χιροσίμα»
Η KTM RC390 είναι μια μοτοσυκλέτα την οποία ονειρεύεται κάθε έφηβος. Με σπορ σχεδίαση, ισχυρό κινητήρα, εκρηκτικές επιδόσεις, κορυφαία περιφερειακά και τον READY TO RACE χαρακτήρα της KTM
Τα on off «σάρωσαν» για μια ακόμη χρονιά τις λίγες ταξινομήσεις μοτοσυκλετών στην χώρα μας
Daytona Rockstar 400i ABS μία μοτοσυκλέτα 400κ.εκ. γεννημένη από τα παλιά, για τις απαιτήσεις του σήμερα!