Δελτία Τύπου

Η Harley-Davidson® Athena και το Harley On Tour στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018

All for freedom and freedom for all


17.04.2018

Το 2018 είχαμε την μεγάλη χαρά να σας συστήσουμε 9 αναβαθμισμένα μοντέλα Softail. Με ακόμα μεγαλύτερη χαρά, σας προσκαλούμε, όχι μόνο να τα δείτε από κοντά, αλλά και να δοκιμάσετε

Ζήστε την καινούρια σειρά Softail με ένα test ride στην Έκθεση Μοτοσικλέτας

Η Harley-Davidson Athena θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα στην Έκθεση Μοτοσικλέτας με μια παρουσία άξια των 115 ετών, που γιορτάζουμε φέτος. Σας περιμένουμε για να δείτε από κοντά όλα τα καινούρια μοντέλα του 2018 και να γνωρίσετε το αποτέλεσμα του μεγαλύτερου project στην ιστορία της Harley-Davidson: την πλήρως αναβαθμισμένη σειρά Softail.

H D athena ekthesi motosikletas 2018 2

Ταυτόχρονα, το Σάββατο και την Κυριακή, καλωσορίζουμε στην Αθήνα το Harley On Tour 2018. Ως μέρος της περιπέτειας, το Harley on Tour 2018 θα προσφέρει test rides κατά τη διάρκεια της έκθεσης στις 21 & 22 Απριλίου 2018. Αν ονειρεύεστε να αποκτήσετε μία από τις 21 καινούριες εντυπωσιακές Harley-Davidson® μοτοσικλέτες, αυτή είναι η ευκαιρία να δοκιμάσετε τη μοτοσικλέτα των ονείρων σας.

Με μια επιλογή από 21 μοντέλα της γκάμας του 2018, συμπεριλαμβανομένων των ολοκαίνουριων και σε όλα τα επίπεδα βελτιωμένων Softail, το Harley On Tour είναι η τέλεια ευκαιρία για το λάτρη της μοτοσυκλέτας, να κανονίσει ένα test ride με τη Harley-Davidson® που του ταιριάζει περισσότερο.

Δεν έχει σημασία πόσο καιρό ονειρεύεστε την ελευθερία, τώρα είναι η ευκαιρία σας να κυνηγήσετε το όνειρο και η επόμενή σας περιπέτεια να ξεκινήσει με αυτό το test ride.

Προγραμματίστε σήμερα ένα test ride, καλώντας στο 210 34 10 850, γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Ιδανικά γάντια για τις χειμερινές σας εκδρομές με αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη
Η Yamaha ανακοινώνει την τριετή συνεργασία τεχνικής υποστήριξης για τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (Tour de France), τον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας (Giro d'Italia) και τον Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta)
Oι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας » έρχονται το 2019, νωρίτερα στην αρχή του καλοκαιριού και με ανανεωμένο concept
Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. για να οδηγήσουμε μια σειρά από νέα και πολύ ενδιαφέροντα δίκυκλα για τη χώρα μας