Αγώνες Εξωτερικού

MotoGP: Μουτράκια και πείσματα

Και η κόντρα συνεχίζεται


07.09.2018

Κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου στο Misano παίχτηκε ένα ακόμη επεισόδιο στην πλέον γραφική διαμάχη μεταξύ του Valentino Rossi και του Marc Marquez

 Ο Marquez πρόσφατα δήλωσε πώς θέλει να τα «ξαναβρεί» με τον Rossi παίζοντας και αυτός από μέρος του ένα επικοινωνιακό παιχνίδι. Η απάντηση του Rossi ήταν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ τους. Στη συνέχεια όμως και μπροστά στις κάμερες αρνήθηκε να ανταλλάξει χειραψία με τον Ισπανό. Και από ότι φαίνεται ο κόσμος διψάει για τη συγκεκριμένη διαμάχη αφού από εχθές οι σχετικές αναρτήσεις στα social media έχουν «πάρει φωτιά».

Rossi Marc Lore 2Ο Lorenzo που γνωρίζει τα mind games του Rossi και του χρόνου μάλλον θα μάθει τι πάει να πει Marquez, χθές το βράδυ επέκρινε και τους δύο για τη στάση που ακολουθούν στις μεταξύ τους σχέσεις.

"Νομίζω ότι και οι δύο είναι λάθος", είπε στα ισπανικά ΜΜΕ όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα.

"Ο Rossi επειδή δεν θέλει να δώσει το χέρι του στον Marc και συμπεριφέρεται σαν μικρό παιδί. Είχε την ευκαιρία να δείξει στους οπαδούς ότι δεν πρέπει να χλευάζουν έναν αναβάτη στο βάθρο που δεν έκανε τίποτα κακό για να το αξίζει."


Rossi Marc Lore 3

 

"Από την άλλη πλευρά, νομίζω ότι ο Marquez νοιάζεται πάρα πολύ για το τι λέει ή κάνει ο Valentino. Απλά πρέπει να προχωρήσει και να πάει παρακάτω. Πρέπει να συνεχίσει να κάνει ό, τι κάνει και να μην ασχολείται με την μεταξύ τους διαμάχη όπως κάνει ήδη για πάρα πολύ καιρό."

Ο ΜΜ93 δήλωσε στα ισπανικά ΜΜΕ ότι η άρνηση του Rossi να δώσουν τα χέρια δεν είχε σημασία για αυτόν και ότι είχε προβλέψει ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε.

"Από την πλευρά μου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα", είπε "Στο παρελθόν παραδέχθηκα τα λάθη μου. Η ζωή συνεχίζεται…"

Από την πλευρά του, ο Rossi είπε στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης: "Η σχέση μας δεν είναι σημαντική, μόνο η δουλειά μας, ας σταματήσουμε να ασχολούμαστε με αυτή την ιστορία".

 

Μήν ξεχάσετε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας  

Παίρνοντας την εκκίνηση και οδηγώντας τον αγώνα μέχρι την πτώση της καρό σημαίας, ο Garcia κατάφερε να πάρει μια εντυπωσιακή νίκη με διαφορά μεγαλύτερη του ενός λεπτού
Σε μια τελετή, στο περιθώριο του αγώνα της πίστας Aragon, η Triumph παρέδωσε τους 32 κινητήρες της Moto2 παρατάσσοντάς τους στην γράμμη εκκίνησης – τερματισμού της ισπανικής πίστας
Ο Marc ρίσκαρε με μαλακό πίσω ελαστικό και πήρε μια εμφατική νίκη κλειδώνοντας ουσιαστικά το πρωτάθλημα
Ο Jorge Lorenzo έριξε εξ ολοκλήρου την ευθύνη στον μελλοντικό ομοσταυλο του αναβάτη στο HRC Marc Marquez για την πτώση που είχε!