Αγώνες Ελλάδας

Riv3r Enduro Crossing 2018 (Video)

To 2o Riv3r Enduro Crossing είναι γεγονός!


22.05.2018

Το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαΐου, στις όχθες της κοίτης του Τριποτάμου στη Βέροια θα είναι το επίκεντρο του πιο συναρπαστικού αγώνα Extreme Enduro που έχει γίνει στην Ελλάδα!

Μετά την πρώτη έκδοση το 2016, δυο χρόνια μετά, η «ομάδα κρούσης» του MST (Μηχανοκίνητη Αθλητική Ομάδα – Moto Sport Team) σε συνεργασία με το Off Road Team επανέρχονται δυναμικά με πρωτοποριακές καινοτομίες, «επαναστατικές» διαδρομές, και πολύ κέφι, για μια διοργάνωση που θα σας μείνει αξέχαστη!
2 χρόνια προετοιμασίας, 90 εθελοντές, 20 χορηγοί, 50 αθλητές, 62 συναρπαστικά χιλιόμετρα! ΑΥΤΟ είναι το Riv3r 2018! Όσο για το θέαμα, αυτό είναι κάτι παραπάνω από εγγυημένο, αφού οι λάτρεις του σπορ μπορούν να απολαύσουν θεαματικά περάσματα σε πάρα πολλά σημεία, να παρακολουθούν τους αγωνιζόμενους μέσω εφαρμογών android (Live Results) αλλά και μέσω Google Earth (με εφαρμογή Fleet Management – GPS Tracking)!

Οι νικητές απολαμβάνουν και χρηματικά έπαθλα 500€, 300€, 100€ για τις πρώτες θέσεις!

Στον αγώνα γίνονται δεκτοί κάτοχοι Αθλητικού Δελτίου της ΑΜΟΤΟΕ, σε ισχύ για το έτος 2018, μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής γραμματείας της ΑΜΟΤΟΕ (www.e-amotoe.gr).

Οι αναβάτες εκτός Ελλάδος για την συμμετοχή τους στον αγώνα, ενημερώνουν την ομοσπονδία της χώρας τους μέσω του συλλόγου στον οποίο ανήκουν, για την προώθηση του αιτήματός τους στην ΑΜΟΤΟΕ στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Οι αθλητές είναι ασφαλισμένοι υπέρ τρίτων (αστική ευθύνη) και για προσωπικό ατύχημα σύμφωνα με την σχετική δημοσίευση στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας (www.amotoe.gr).

Το Σάββατο 26/5 οι αναβάτες θα συμμετέχουν σε μια διαδρομή (πρόλογος), μήκους 1800 μέτρων, οριοθετημένη εξολοκλήρου με κορδέλα, από την οποία θα κριθεί η σειρά εκκίνησης στον αγώνα της Κυριακής 27/5. Η μορφή της διαδρομής θα είναι κυκλική και θα έχει φυσικά και τεχνικά περάσματα (εμπόδια). Οι κατηγορίες αναβατών που θα συμμετάσχουν είναι:

1. EXPERT / 2. XL-CLASS / 3. TRIAL / 4. VETERANS / 5. HOBBY
Οι αναβάτες της κατηγορίας HOBBY δεν θα συμμετάσχουν στον πρόλογο και η σειρά εκκίνησης τους θα γίνει σύμφωνα με την σειρά εγγραφής τους στην γραμματεία.

Την Κυριακή 27/5 στις 10:30 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα.

Η διαδρομή θα έχει μήκος 63km (κλειστή εξολοκλήρου), οριοθετημένη σε πολλά σημεία με κορδέλα και θα αποτελείται από τρεις κύκλους (σκέλη) των 21 km, με ΣΕΧ στο κλείσιμο κάθε κύκλου (3 στο σύνολο) και με τέσσερα ΣΕΔ ανά κύκλο.

Η πιστοποίηση της διέλευσης των αθλητών – μοτοσυκλετών από την διαδρομή, θα γίνεται ΚΑΙ με σύστημα GPS Tracking, με το οποίο θα μπορούμε να παρακολουθούμε την πορεία των αθλητών στο διαδίκτυο! www.mytrack.gr

logo Riv3r

Παράλληλα, με εφαρμογή Android που θα ανανεώνεται διαρκώς με την έλευση των αθλητών από το κάθε ΣΕΔ όπου θα σκανάρεται μέσω του ατομικού τους barcode η διέλευσή τους, θα μπορούμε να παρακολουθούμε την προσωρινή κατάταξη διαρκώς! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.p5632GI

Στον κάθε κύκλο – σκέλος της διαδρομής θα υπάρχουν τέσσερα τεχνικά τμήματα, στα οποία θα επιτρέπεται η εξωτερική βοήθεια στους αναβάτες, ΜΟΝΟ από τους ανθρώπους της διοργάνωσης, πλην του δευτέρου (2ου) τμήματος, στο οποίο δεν θα υπάρχει καμία εξωτερική βοήθεια, από κανέναν.

  • 1ο τμήμα: (1,5okm έως 2,5okm) με βοήθεια από την διοργάνωση.
  • 2ο τμήμα:(10okm έως 11okm) χωρίς βοήθεια από κανέναν.
  • 3ο τμήμα: (12okm έως 14,5okm) με βοήθεια από την διοργάνωση.
  • 4ο τμήμα: (17,5okm έως 19okm) με βοήθεια από την διοργάνωση.

Στην υπόλοιπη διαδρομή, η εξωτερική βοήθεια απαγορεύεται!

Δηλώστε συμμετοχή ΤΩΡΑ.
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες για το Riv3r 2018

Περισσότερα για το Riv3r Enduro Crossing:
www.Riv3r.gr
www.offroadteam.gr
Android Application: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.p5632GI
Facebook: https://www.facebook.com/riv3r.enduro/
Dirtbike forum: http://forum.dirt-bike.gr/forum/viewtopic.php?f=160&t=22602
Αποτελέσματα: www.S-Timing.com
Live Tracking: www.mytrack.gr

Ο 5ος και ο 6ος Αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας του 2018 πραγματοποιήθηκε στην πίστα των Μεγάρων το Σαββατοκύριακο 20-21 Οκτωβρίου, και η Yamaha - Μοτοδυναμική είδε τον οδηγό της Λευτέρη Πίππο με την Yamaha R1 στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου του 6ου Αγώνα, που του έδωσε και τον Τίτλο του Πρωταθλητή, στην κορυφαία κατηγορία SBK!
Ένα σερί πέντε αγώνων στους οποίους ο Andrea Dovizioso και η Ducati είχαν βρεθεί στο βάθρο των νικητών του MotoGP, έληξε άδοξα στο Grand Prix της Ιαπωνίας, μετά από μία πτώση δύο μόλις γύρους πριν τη σημαία του τερματισμού
Θα παρουσιαστεί σε λίγες ημέρες στην EICMA. Το νέο superbike των Βαυαρών όμως είναι ήδη έτοιμο να στηθεί και στη σχάρα εκκίνησης του WSBK
Φωτογραφίες: ppt.gr Το φετινό Πρωτάθλημα ταχύτητας ολοκληρώθηκε με δύο αγώνες σε δύο ημέρες στην πίστα των Μεγάρων με τον Λευτέρη Πίππο να στέφεται Πρωταθλητής στα Superbike