Νεα Μοντελα

EICMA 2017 Indian Scout FTR 1200: Καθαρόαιμη Flat-Track (Video)

Σταματήστε ότι κάνετε things are about to get serious!


Γράφει ο Μανόλης Βλαχάκης  //  08.11.2017

Η Indian Motorcycles παρουσίασε μια πρωτότυπη Flat-Track μοτοσυκλέτα για το δρόμο, που συνδυάζει το γνωστό χρωμομολυβδαινιούχο σωληνωτό πλαίσιο των Αμερικάνων με τον κινητήρα Scout των 1,133κ.εκ. που αποδίδει 100 ίππους 

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για ακριβή ημερομηνία που θα βγει στην παραγωγή, άλλα η εταιρία από τη Μινεσότα μας έδωσε την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα δούμε το θηρίο αυτό να κυκλοφορεί ανάμεσά μας.

Μετά τις επιτυχίες του Indian’s Wrecking Crew με το FTR750 στο American Flat Track Series του 2017, η Indian θέλησε με το FTR1200 να τιμήσει την νικηφόρα ιστορία της στους αγώνες αυτού του είδους.

 

Indian 9

 

Μετά τα cruiser και bobber και bagger, οι flat-track μοτοσυκλέτες αποτελέσουν την επόμενη σωστή κίνηση για την Indian ώστε να αφήσει πίσω της τα “πέτρινα χρόνια”. Με σωστά αντανακλαστικά η Indian δείχνει να αφουγκράζεται το momentum και την τάση της αγοράς που έχει δημιουργηθεί γύρο από το Flat-Track .

Indian 3

Ζυγίζοντας 194 κιλά, το FTR1200 είναι 46 κιλά ελαφρύτερο από την απλή Scout του 2018.
Ωστόσο, ορισμένα από τα πανέμορφα εξαρτήματα που διακρίνουμε, όπως οι S & S pipes, οι τροχοί RSD και τα πολλά κομμάτια απο ανθρακονήματα, πιθανότατα θα παραμείνουν στο συγκεκριμένο consept bike μόνο. Αυτό θα γίνει λόγω του μεγάλου κόστους και τις εκπομπές ριπών, στα οποία αναγκαστικά το τέρας θα συμμορφώθει ώστε να βγει στην παραγωγή.

 

Indian 16

Άλλα εξαρτήματα, όπως οι αναρτήσεις της Öhlins, τα φρένα της Brembo και οι δίσκοι της Lyndall, αποδεικνύουν πως δεν θα είναι απλώς μια όμορφη μοτοσικλέτα που κατασκευάστηκε για να μείνει στο ράφι, αλλά θα βγει στην παραγωγή.

 

Indian 20

Δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε με ανυπομονησία για την επόμενη ανακοίνωση απο την Indian, αλλά η καρδιά μας χτυπάει ήδη πολύ δυνατά μετά την πρώτη ματιά σε αυτήν την πανέμορφη μοτοσυκλέτα.

 

Ένα ακόμη μοντέλο που δεν έρχεται στα μέρη μας, παράγεται για την ασιατική αγορά και παρουσιάστηκε ανανεωμένο για το 2019
Η Kramer Motorcycles παρουσίασε μια ακόμη αγωνιστική μοτοσυκλέτα με έναν Ready to Race κινητήρα
Υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές που παράγουν superbike. Πανίσχυρα, με ηλεκτρονικά μαχητικού αεροσκάφους και αψεγάδιαστη οδική συμπεριφορά. Υπάρχει και η MV Agusta που παρουσιάζει την F4 Caludio
Το T310 είναι η Adventure Sport μοτοσυκλέτα της Zontes και είναι εξίσου εντυπωσιακή με τις εκδόσεις Χ και R