Νεα Μοντελα

Η Husqvarna παρουσιάζει το FS450 του 2019

Καθαρόαιμο supermoto


Γράφει ο  //  10.07.2018

Το νέο Husqvarna FS 450, είναι ένα supermoto που προσφέρει στους επαγγελματίες και τους ερασιτέχνες αγωνιζόμενους μια μοτοσυκλέτα που διαθέτει τα υψηλότερα επίπεδα τεχνολογίας που υπάρχουν σήμερα στις μοτοσυκλέτες του είδους

Ακολουθώντας τις πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις που παρουσιάστηκαν στο μοντέλο motocross 2019 FC 450, το ολοκαίνουργιο FS 450 είναι μια μοτοσυκλέτα κατασκευασμένη για να προσφέρει διασκέδαση και να είναι απολαυστική σε μια πίστα.

FS 450 MY19 Frame

Με ένα επανασχεδιασμένο πλαίσιο και κινητήρα που στοχεύει στη βελτίωση του χειρισμού και της εκμετάλευσης της ισχύος, το FS 450 είναι μια ελαφριά και ευκίνητη μοτοσυκλέτα supermoto που μπορεί να κερδίζει σε κάθε αγώνα.

FS 450 MY19

Το μοντέλο του 2019 παρουσιάζει ένα μεγάλο βαθμό αναβαθμισμένων. Ξεχωρίζει το ολοκαίνουργιο, μπλε επικαλυμμένο πλαίσιο με αυξημένη ακαμψία για που πληροφορεί καλύτερα τον αναβάτη και παρουσιάζει μεγαλύτερη σταθερότητα στις ευθείες. Μοναδική για τις μοτοσυκλέτες της Husqvarna, είναι η σχεδίαση του υποπλαισίου από σύνθετες ίνες άνθρακα από την οποία εξοικονομήθηκαν 250 γραμμάρια.

Husqvarna Motorcycles unveil new FS 450 Supermoto

Διαθέτοντας την τελευταία τεχνολογία στις αναρτήσεις, το νέο FS 450 είναι εξοπλισμένο με το ανεστραμμένο πιρούνι AER 48 mm της WP που ταιριάζει απόλυτα με το πίσω αμορτισέρ WP DCC. Λαμβάνοντας νέες ρυθμίσεις για να ταιριάζουν απόλυτα με τα ενημερωμένα χαρακτηριστικά πλαισίου, η ανάρτηση WP βελτιώνει περαιτέρω την συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας τόσο στις στροφές όσο και στις ευθείες. Οι τιμονόπλακες κατεργασμένες σε μηχανές CNC έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να λειτουργούν αρμονικά με την μπροστινή ανάρτηση.

FS 450 MY19 Engine Right

Με μια επανασχεδιασμένη κυλινδροκεφαλή μειώνοντας το βάρος του κινητήρα κατά ένα 500 γραμμάρια, ο μονοκύλινδρος με τον μονό εκκεντροφόρο είναι πιο συμπαγής από ποτέ. Με συνολικό βάρος μόλις 27,3 κιλά προσφέροντας μέγιστη ισχύ 63 ίππων, ο νέος σχεδιασμός κινητήρα FS 450 προσφέρει.

FS 450 MY19

Έχοντας προμηθευτές περιφερειακών τους καλύτερους στον χώρο του supermoto, το FS 450 είναι εξοπλισμένο με μαύρους τροχούς Alpina 16,5 "(εμπρός) και 17" (πίσω) που συνδυάζονται με ελαστικά Bridgestone 125/80 R420 και 165/65 R420 για μέγιστη πρόσφυση και ευελιξία.

Το νέο κουστούμι της FS450 ανανεώθηκε συνδυάζοντας την εργονομία με τον «καθαρόαιμο» σχεδιασμό μια «πολεμικής» supermoto.

FS 450 2019 HIGHLIGHTS
=> Ανασχεδιασμένο πλαίσιο
=> Ανασχεδιασμένη κεφαλή κυλίνδρου SOHC (500 γρ. ελαφρύτερη)
=> Μπλε επικαλυμμένο πλαίσιο με αυξημένη ακαμψία
=> Νέος σχεδιασμός υποπλαίσιου 2 τεμαχίων (250 γρ. ελαφρύτερο)
=> Μήκος ρύθμισης αλυσίδας αυξημένο κατά 5 mm
=> Νέο ανεστραμμένο πιρούνι WP AER 48
=> Αμορτισέρ WP DCC με νέο έμβολο & αναθεωρημένη ρύθμιση
=> Δεξαμενή καυσίμου πολυαιθυλενίου 7 λίτρων
=> Τροχοί Alpina με ελαστικά Bridgestone
=> Νέας σχεδίασης τιμόνι ProTaper
=> Traction control και launch control με νέες ρυθμίσεις
=> Νέα εξάτμιση για καλύτερη ροή καυσαερίων
=> Νέο σύστημα ψύξης με νέο κεντρικό σωλήνα
=> Υδραυλικός συμπλέκτης Magura με σύστημα SLEER με σύστημα για τον περιορισμό των αναπηδήσεων
=> Φρένα Brembo υψηλής απόδοσης

Οι μοτοσυκλέτες της Husqvarna προσφέρουν επίσης μια ανανεωμένη σειρά ρούχωβ και αξεσουάρ που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας ειδικά σχεδιασμένη για supermoto μοτοσυκλέτα
Η νέα Husqvarna FS 450 θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από τον Ιούλιο του 2018 σε όλους τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους μοτοσυκλετών της Husqvarna.

Οι δώδεκα ειδικά διαμορφωμένες Panigale V4 S, για το Race of Champions που θα διεξαχθεί στα πλαίσια του WDW 2018, θα δημοπρατηθούν στο eBay μετά τον αγώνα
  Ένα ακόμη νέο «παπί» για τις ασιατικές αγορές και ένα ακόμη που δύσκολα θα το δούμε στην Ευρώπη και στην χώρα μας    
Οι Βρετανοί του Morebikes φέρνουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το Ducati Diavel του 2019 και αν κρίνουμε από αυτές, οι αλλαγές στο cruiser των Ιταλών είναι κάτι περισσότερο από απλές εμφανισιακές αναβαθμίσεις
Μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα που εξελίχθηκε μέσα από τους αγώνες και κατέλαβε την 4η θέση στο Isle of Man στην πρώτη χρονιά συμμετοχή της. Η Manx 7 είναι μία από τις καλύτερες, ισχυρότερες και ταχύτερες μοτοσυκλέτες που έχουν κατασκευαστεί ποτέ