Νεα Μοντελα

Moto Guzzi V85: Οι πρώτες φωτογραφίες του στο δρόμο

Vintage Enduro


04.07.2018

Η βρετανική MCN δημοσίευση τις πρώτες φωτογραφίες του επερχόμενου Moto Guzzi V85 που εξελίσσεται για να αποτελέσει ένα από τα μοντέλα της ιταλικής φίρμας το 2019

Η αλήθεια είναι πως τέτοιου είδους Moto Guzzi είχαμε να δούμε σχεδόν τριάντα χρόνια. Από την εποχή των V65 Baja. Έως τώρα είχαμε café racer, bobber, scrambler τώρα έχουμε και classic endurο όπως ονομάζει το V85 η Guzzi.

moto guzzi v85 2

Και γιατί να μην εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο η κατηγορία των modern classic μοτοσυκλετών. Τo Desert Sled της Ducati αλλά και το BMW RnineT Urban G/S με τον κινητήρα των 1.200 κ.εκ. είναι κάτι παραπλήσιο στη φιλοσοφία του V85. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος κινητήρας θα αρχίσει να χρησιμοποιείται σε πολλά μελλοντικά μοντέλα της εταιρείας.

moto guzzi v85 3

Διαβάστε εδώ την δοκιμή του Ducati Desert Sled

Το ψηλόφτερο Moto Guzzi με την ιδιόρρυθμη βαφή, το κατακόκκινο σωληνωτό πλαίσιο και τον διπλό μεγάλο προβολέα που μέσα του σχηματίζεται ο αετός του Mandello del Lario παρουσιάστηκε πέρσι στην EICMA.

moto guzzi v85 4

 

Διαβάστε εδώ την δοκιμή του BMW R nine T Urban G/S

Η μοτοσυκλέτα που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι ίδια με το πρωτότυπο, με τον «παραδοσιακό» εγκάρσια τοποθετημένο V2 κινητήρα, όπου σε αυτήν την έκδοση θα παράγει 77 ίππους. Η τελική μετάδοση θα είναι επίσης ένα από τα στοιχεία που παραπέμπουν άμεσα σε Moto Guzzi αφού θα γίνεται με άξονα. Το ασυνήθιστο είναι το αμορτισέρ που έχει τοποθετηθεί από την δεξιά μεριά της μοτοσυκλέτας και από το πλαίσιο εδράζεται απευθείας πάνω στον άξονα.

moto guzzi v85 5

Πάνω από 200 χιλιάδες άνθρωποι, μαζεύτηκαν στα πάρτι που διοργανώθηκαν σε Πράγα και Milwaukee για να γιορτάσουν τα 115 χρόνια «ελευθερίας»!
Σύμφωνα με ιταλικές πηγές η Suzuki θα παρουσιάσει στις διεθνείς εκθέεις, εκτός της Katana μία ακόμη «γυμνή» μοτοσυκλέτα
Στο 3o κατά σειρά video Που δίνει η Triumph στη δημοσιότητα μπορεί να μην βλέπουμε ολόκληρη τη μοτοσυκλέτα, αλλά μαθαίνουμε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες
Τα φτερά της Desmosedici περνάνε στις superspot παραγωγής της Ducati. Δεν το λέμε εμείς αλλά το «μεγάλο αφεντικό» των Ιταλών