Νεα Μοντελα

H Indian βγάζει στην παραγωγή την FTR και μπορείτε να την κερδίσετε (Video)

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε


21.06.2018

Η Indian κάνει πραγματικότητα το όνειρο και βγάζει στην παραγωγή το FTR

Στην έκθεση EICMA τον περασμένο Νοέμβριο είδαμε το πρωτότυπο Flat Track μοντέλο των Αμερικάνων βασισμένο στο πλαίσιο και τον κινητήρα των 1.133 κ.εκ. και των 100 ίππων του Scout.

Indian 21

Η Indian ανακοίνωσε πως το FTR 1200 θα αποτελέσει το νέο της μοντέλο με την παραγωγή του να αρχίζει στις αρχές του 2019. Φόρος τιμής στην FTR 750 και τις επιτυχίες στο αμερικάνικο πρωτάθλημα flat track από το 1953 έως σήμερα.

Indian 19

Και δεν φτάνουν όλα αυτά. Η Indian βάζει και το «κερασάκι στην τούρτα» και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να διεκδικήσουν ένα από τα πρώτα FTR1200 μέσω κλήρωσης. Δεν έχετε παρά να μπείτε εδώ και να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής.

Πάνω από 200 χιλιάδες άνθρωποι, μαζεύτηκαν στα πάρτι που διοργανώθηκαν σε Πράγα και Milwaukee για να γιορτάσουν τα 115 χρόνια «ελευθερίας»!
Σύμφωνα με ιταλικές πηγές η Suzuki θα παρουσιάσει στις διεθνείς εκθέεις, εκτός της Katana μία ακόμη «γυμνή» μοτοσυκλέτα
Στο 3o κατά σειρά video Που δίνει η Triumph στη δημοσιότητα μπορεί να μην βλέπουμε ολόκληρη τη μοτοσυκλέτα, αλλά μαθαίνουμε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες
Τα φτερά της Desmosedici περνάνε στις superspot παραγωγής της Ducati. Δεν το λέμε εμείς αλλά το «μεγάλο αφεντικό» των Ιταλών