Νεα Μοντελα

Moto Guzzi V7 III Limited: Περιορισμένης παραγωγής

Χρώμιο και carbon


21.06.2018

Η Moto Guzzi άρπαξε την ευκαιρία και παρουσίασε στην εκδήλωση Wheels and Waves που έλαβε χώρα στο Μπιαρίτζ της Γαλλίας, μια νέα σπέσιαλ έκδοση της V7 III. Θα παραχθούν μόνο 500 κομμάτια και θα φέρουν το όνομα V7 III Lιmited

 Η Moto Guzzi για το V7 III Limited, έχει συνδυάσει με μαεστρία το μοντέρνο με το vintage look, συνδυάζοντας το σοφιστικέ χρώμιο παρέα με υλικά τελευταίας τεχνολογίας, όπως το carbon και το αλουμίνιο.

v7 iii limited apertitivo stampa 8 foto Brodolini

Το V7 III έχει βγει σε ποικίλες εκδόσεις, δείχνοντας πόσο μεγάλη γκάμα συνδυασμών μπορεί να έχει . Πάντα όμως κράτα το κλασικό της στυλ και φωνάζει από μακριά ότι έχει την φινέτσα και το γούστο της Ιταλίας.

ambient 3

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η V7 III Limited εμφανισιακά διαθέτει πολυάριθμα χρωμιωμένα μέρη, τονίζοντας τον ρετρό χαρακτήρα της. Αυτό όμως που κάνει τη διαφορά, είναι το πλήρως χρωμιωμένο ντεπόζιτο που ντύνεται στο πάνω μέρος του με έναν δερμάτινο ιμάντα. Τα πλαϊνά του κοσμεί το κλασικό λογότυπο της εταιρείας, με τον αετό στα χρώματα του «καπνισμένου» μέταλλου. Το μαύρο χρώμα επαναλαμβάνεται αρκετά, από τις ζάντες έως και τη σέλα, η οποία φέρει old school ραφές. Το carbon ξεχωρίζει στο μπροστά και πίσω φτερό, αλλά και στα πλαϊνά καπάκια. Από billet αλουμίνιο είναι κατασκευασμένη η τάπα του ρεζερβουάρ, όπως επίσης και τα καβαλέτα του τιμονιού, τα οποία μάλιστα φέρουν χαραγμένο με laser, τον σειριακό αριθμό παραγωγής.

moto 4h10 4

Στην εκλεπτυσμένη εμφάνιση συμβάλουν τα καπάκια των σωμάτων ψεκασμού, τα οποία είναι κατασκευασμένα από μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο αλλά και οι ψύκτρες της κεφαλής, οι οποίες είναι γυαλισμένες δημιουργώντας μία όμορφη αντίθεση.

moto guzzi v7 iii limited 625x300 1529314928066

Τα όργανα αποτελούνται από ένα κυκλικό πλαίσιο στο οποίο εμπεριέχεται ένα αναλογικό ταχύμετρο, αλλά και μία ψηφιακή οθόνη που απεικονίζει τις υπόλοιπες ενδείξεις.

Πάνω από 200 χιλιάδες άνθρωποι, μαζεύτηκαν στα πάρτι που διοργανώθηκαν σε Πράγα και Milwaukee για να γιορτάσουν τα 115 χρόνια «ελευθερίας»!
Σύμφωνα με ιταλικές πηγές η Suzuki θα παρουσιάσει στις διεθνείς εκθέεις, εκτός της Katana μία ακόμη «γυμνή» μοτοσυκλέτα
Στο 3o κατά σειρά video Που δίνει η Triumph στη δημοσιότητα μπορεί να μην βλέπουμε ολόκληρη τη μοτοσυκλέτα, αλλά μαθαίνουμε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες
Τα φτερά της Desmosedici περνάνε στις superspot παραγωγής της Ducati. Δεν το λέμε εμείς αλλά το «μεγάλο αφεντικό» των Ιταλών