Η Kawasaki Ninja H2 για το ρεκόρ στο Bonneville Speed Week (Video)

Για πιο ρεκόρ όμως;


Γράφει ο  //  08.08.2018

Η Team 38 θα είναι η επίσημη ομάδα της Kawasaki που θα «οδηγήσει» την H2 σε ένα ακόμη επίτευγμα

Μηχανικοί, δοκιμαστές, αναβάτες, παρετρεχάμενοι και άλλοι που ασχολούνται σοβαρά με την ταχύτητα απαρτίζουν την ομάδα που θα βρίσκεται στις φλαταδούρες άλατος του Bonneville στις 11 Αυγούστου. Δύο χρόνια μετά την πρώτη τους προσπάθεια να «σπάσουν το φράγμα» των 240 μιλίων την ώρα (386 χ.α.ω.), η οποία απέτυχε. Όχι γιατί το H2R δεν μπορούσε αλλά επειδή οι συνθήκες δεν το επέτρεψαν, αφού εκείνη την ημέρα το αλάτι να κάνει μόνο για χωριάτικη σαλάτα και όχι κατάλληλο για υψηλές ταχύτητες.

kawasaki h2 bonneville speed week 1 2

Τώρα και οι 38 επιστρέφουν και αυτή τη φορά η πρόκληση θα είναι μεγαλύτερη. Τώρα θα προσπαθήσουν να σπάσουν ένα ρεκόρ που δεν μας έχουν πει ακόμη με το H2, τη street legal έκδοση της υπερμοτοσυκλέτας της Kawasaki.

Η ομάδα 38 δημιουργήθηκε από μέλη του τμήματος της Kawasaki για την πειραματική τεχνολογία και τη μηχανική το 1975. Το όνομα είναι ένα είδος φόρος τιμής στο κτίριο 38, του εργοστασίου στο Akashi. Με τα χρόνια, το πλήρωμα της ομάδας 38 έχει αγωνιστεί σε αρκετούς εθνικούς και διεθνείς αγώνες συλλέγοντας ζωτικής σημασίας πληροφορίες για την εξέλιξη πολλών μοντέλων της μάρκας. Ο Shigery Yamashita, Senior Test Rider της Kawasaki, θα κάνει το ίδιο σε λίγες μέρες, δοκιμάζοντας τις δυνατότητες του γρήγορου H2.

 

Το μοναδικό υπερτροφοδοτούμενο Hypersport, το φοβερό Ninja H2 αποκαλύφθηκε στα πλαίσια του ετήσιου Bonneville Speed Week
Αν ευσταθούν οι φήμες από την Ιαπωνία, στην EICMA του Μιλάνου θα δούμε το νέο Fireblade που θα είναι μια από τις ισχυρότερες μοτοσυκλέτες παραγωγής
H Triumph μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ανακοίνωσε το νέο Scrambler μοντέλο της με τον κινητήρα των 1200 κ.εκ.
Μια νέα ιταλική εταιρεία ανακοίνωσε την κατασκευή ένα 5κύλινδρου superbike με κορυφαία περιφερειακα