Δελτία Τύπου

KTM Off Road Days 2018: Εκκίνηση από τα Γρεβενά

Στην «πρωτεύουσα» του enduro


01.10.2018

Τα πρώτα KTM OFFROAD DAYS για το 2018 έκρυβαν εκπλήξεις. Μοτοσυκλέτες 2019, αναβίωση αγώνα endurο, μαθήματα οδήγησης από τους επίσημους αναβάτες της KTM. Τα πιο READY TO RACE test ride ξεκίνησαν δυναμικά από την πρωτεύουσα του ελληνικού enduro!

KTM Off Road Days 2018 2

Στα Γρεβενά στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν φέτος τα KTM OFFROAD DAYS, που μετά τα COFFEE DAYS και τα ORANGE DAYS αφορούν ένα ακόμη ραντεβού, αυτό της ελληνικής αντιπροσωπείας της KTM SOUTH EAST EUROPE με όλους τους αναβάτες ανά τη χώρα.

KTM Off Road Days 2018 9

Ξεκινώντας τον Μάρτιο από το Ναύπλιο και τα πρώτα COFFEE DAYS, η περιήγηση σε ολόκληρη την Ελλάδα ολοκληρώνεται στα τέλη Οκτωβρίου με το πέρας των OFFROAD DAYS, που φέρνει τις «χωμάτινες» σειρές Enduro και Motocross του 2019 κοντά σε όλους εκείνους που αγαπούν τους αγώνες, την περιπέτεια και την περιήγηση στην ύπαιθρο.

KTM Off Road Days 2018 7

Στα Γρεβενά, με τη βοήθεια του μηχανικού της ομάδας enduro της KTM, Βαγγέλη Αμανατιάδη, έγινε η αρχή. Χαρήκαμε πάρα πολύ που συμβάλαμε στην προσπάθεια αναβίωσης ενός εκ των ιστορικότερων αγώνων, του Enduro Πίνδου. Μαζί μας βρισκόταν ένα από τα μέλη της «πορτοκαλί ομάδας» στο Πανελλήνιο Enduro. Πρόκειται για τον φετινό Πρωταθλητής Ελλάδος Αλέξη Ζώρα που ήταν εκεί για να μεταδώσει τη γνώση της οδήγησης στο χώμα.

KTM Off Road Days 2018 8

Σε δύο ημέρες γεμάτες οδήγηση, σχεδόν 50 αναβάτες ανέβηκαν πάνω στα EXC, EXC-F και SX-F του 2019. Το EXC 300 TPI είναι το επαναστατικό δίχρονο enduro με το σύστημα ψεκασμού. Από τη σειρά των τετράχρονων μοτοσυκλετών του είδους ξεχωρίζει το 350 EXC-F που αποτελεί το πιο δημοφιλές μοντέλο για την KTM στη χώρα μας.

KTM Off Road Days 2018 5

Η ολοκαίνουργια σειρά Motocross μοντέλων τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών αναβατών, με τα πιο αντιπροσωπευτικά μοντέλα του 2019, 250 SX-F και 450 SX-F να βρίσκονται στη διάθεσή τους για οδήγηση.

KTM Off Road Days 2018 6

Θα περιμένουμε με χαρά να σας υποδεχτούμε σε οποιαδήποτε από τις υπόλοιπες στάσεις των OFFROAD DAYS 2018.

Ημερομηνίες & Τόποι Διεξαγωγής:

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 Ξάνθη - ΔΡΑΜΟΝ
Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 Τρίκαλα – ΣΙΩΚΗΣ ΜΟΤΟ
Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 Κατερίνη – BOB’S MOTORGARAGE
Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 Αθήνα – KTM DEALERS OF ATHENS

Μοτοσυκλέτες διαθέσιμες προς δοκιμή:


KTM 300 EXC TPI
KTM 350 EXC-F
KTM 250 SX-F
KTM 450 SX-F

Για πληροφορίες επικοινώνησε σήμερα με τον πλησιέστερο συνεργάτη της KTM ή δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Όροι συμμετοχής :

Οι αναβάτες να έχουν την κατάλληλη ενδυμασία offroad και εξοπλισμό (κράνος, γάντια, μπότες, θώρακα κλπ).
Οι αναβάτες πρέπει να είναι άνω των 15 ετών, και μέχρι την ηλικία των 18 θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα (έγγραφη συναίνεση κηδεμόνα)
Οι αναβάτες (εάν συνοδεύονται ο γονέας ή ο κηδεμόνας) θα πρέπει να υπογράψουν την σχετική Δήλωση Παραλαβής και Αποποίησης.
Η σχεδιασμένη διαδρομή θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στα KTM OFFROAD DAYS με τις μοτοσυκλέτες των testrides.

Κατασκευασμένο στο εργοστάσιο της Peugeot στο Mandeure της Γαλλίας, το Pulsion 125 προσφέρει ένα πολυτελές πακέτο εξοπλισμού και καινοτόμων τεχνολογιών
Έχοντας συγκεντρώσει Παγκόσμια Πρωταθλήματα στην κατηγορία SSP και την προτίμηση πολλών αναβατών στην πίστα, η κορυφαία Supersport μεσαίου κυβισμού της Kawasaki επιστρέφει, με στόχο την απόλαυση τόσο στα track days όσο και στο δρόμο
H Peugeot Motocycles ενισχύει την επένδυσή της στον τομέα, παρουσιάζοντας την 3η της γενιά ηλεκτρικών scooter και δίνοντας την υπόσχεση για ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο κάθε χρόνο
Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, μην χάσετε την πιο αναμενόμενη εκδήλωση της Ducati για φέτος του την Ducati World Première