Δελτία Τύπου

Moto Guzzi V9 Bobber Sport 2019: Με μοναδική προσωπικότητα

Πρεμιέρα για τη Moto Guzzi V9 Bobber Sport στη διοργάνωση Open House 2018


11.09.2018

H νέα V9 δείχνε τον σπορ χαρακτήρα της, αντλώντας έμπνευση από τους αγώνες board track που καθιέρωσαν το θρυλικό φαινόμενο bobber

02 Moto Guzzi V9 Bobber Sport

Η V9 Bobber είναι η sport custom που δημιούργησε την κατηγορία bobber μεσαίου κυβισμού. Μία μοτοσυκλέτα με μοναδική προσωπικότητα, ουσιαστικές γραμμές και εμφάνιση που χαρακτηρίζεται από τις πολλές total black λεπτομέρειες και τα oversize ελαστικά, παρόμοια με εκείνα που τοποθετούσαν οι αναβάτες στην περίοδο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, δημιουργώντας στις Ηνωμένες Πολιτείες το φαινόμενο bobber.

Ακριβώς αυτή η αυθεντική «αγωνιστική» καταγωγή αποτέλεσε την έμπνευση της νέας ειδικής σειράς Moto Guzzi V9 Bobber Sport, με μία αποφασιστική «κακή» όψη, αποκαλύπτοντας την πιο σπορ πλευρά του χαρακτήρα της.

Η νέα V9 Bobber Sport ξεχωρίζει με το χαμηλωμένο μονόσελο, που σε συνδυασμό με το χαμηλό drag bar τιμόνι με πιο κοντά καβαλέτα, χαρίζουν πιο άνετη “low ride” και σπορ θέση οδήγησης .

04 Moto Guzzi V9 Bobber Sport

Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του πλαισίου και των αναρτήσεων, η οδηγική απόλαυση και ο εύκολος χειρισμός ενισχύονται από τα αμορτισέρ Öhlins, με ρυθμιζόμενη υδραυλική απόσβεση επαναφοράς και προφόρτιση ελατηρίου ώστε να εξασφαλίζεται καλύτερη απορρόφηση κραδασμών και ταυτόχρονα μεγαλύτερος έλεγχος στη γρήγορη οδήγηση. Ο χαρακτηριστικός ήχος του κινητήρα Moto Guzzi 850 V-twin ενισχύεται από τα slip-on τελικά της εξάτμισης, βαμμένα σε μαύρο ματ και με βάση αλουμινίου, που χαρακτηρίζονται στο τέλος από ένα λεπτό, λοξό σχήμα και είναι εγκεκριμένα για χρήση σε δρόμο.

Η ειδικά αφιερωμένη χρωματική επιλογή, ένα ολοκαίνουργιο και τολμηρό πορτοκαλί χρώμα, καλύπτει το ρεζερβουάρ καυσίμου - με το σήμα του αετού με ένα ιδιαίτερο στιλπνό φινίρισμα – και επεκτείνεται και στα πλαϊνά καπάκια αλουμινίου, διεισδύοντας με αυτόν τον τρόπο στη χαρακτηριστική total black ματ εμφάνιση της V9 Bobber. Σκοτεινές πινελιές σκορπίζονται και σε άλλα μέρη, όπως οι ψύκτρες των κυλινδροκεφαλών, η τάπα ρεζερβουάρ από billet αλουμίνιο, το πλαίσιο του προβολέα και τα γραφικά του πίνακα οργάνων.

01 Moto Guzzi V9 Bobber Sport

Άλλες ειδικές λεπτομέρειες προσδίδουν στην μπροστινή όψη της νέας Moto Guzzi V9 Bobber Sport μία ακόμα πιο επιθετική και μυώδη παρουσία: το εμπρόσθιο φτερό είναι πιο κοντό, ενώ ο χαμηλωμένος προβολέας πλαισιώνεται από ένα φέρινγκ αλουμινίου σε μαύρη απόχρωση. Τέλος, το πιρούνι προστατεύεται από κλασικές φισούνες.

Κερδίστε προϊόντα από τον μαγικό κόσμο του MotoGP προσφορά των καταστημάτων Xmoto και του 2wo.gr!  
ΝΑΙ στην επικαιροποίηση και την αξιολόγηση οδηγητικής επάρκειας! ΟΧΙ σε εξετάσεις με τις προδιαγραφές της υ.α.50984/7947/2013, οι οποίες δεν μπορούν να συνεισφέρουν τίποτα στην επάρκεια ενός ηλικιωμένου οδηγού!
Το 2017, σε 92 χώρες και 582 πόλεις στο κόσμο, χιλιάδες μοτοσυκλετιστές έβαλαν τα «καλά τους» και οδήγησαν με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τον καρκίνο του προστάτη και την ανδρική κατάθλιψη
Η νέα εποχή στα Τρίκαλα ταξιδεύει με ηλεκτροκίνητα οχήματα - Πρώτη πανευρωπαϊκή καταγραφή και ανάλυση κυκλοφοριακών δεδομένων με μικρά ηλεκτροκίνητα οχήματα