Δελτία Τύπου

H eXTra products στον κόσμο του ποδηλάτου με Αναρτήσεις Öhlins

Enduro, CrossCountry & Downhill


05.07.2018

Αναρτήσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας με εξαιρετικές επιδόσεις και σε ανταγωνιστική τιμή. Η Öhlins κατασκευάζει αναρτήσεις για περισσότερα από 300 διαφορετικά μοντέλα ποδηλάτων, και μία από αυτές ταιριάζει μοναδικά στο ποδήλατό σας!

Η Öhlins σχεδιάζει εξ ολοκλήρου τις αναρτήσεις με τις αποκλειστικές καινοτομίες ΤΤΧ (δείτε το βίντεο εδώ) και φροντίζει οι αναρτήσεις να έχουν τη συμπεριφορά που πρέπει πραγματοποιώντας δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες και συνεχείς ρυθμίσεις μέχρι του σημείου που τα πάντα λειτουργούν άψογα. Όλα αυτά συνθέτουν το κλειδί της επιτυχίας των προϊόντων Öhlins.

ohlins

Τα προϊόντα after market Öhlins θα τα βρείτε στην eXTra products.

Όσοι ενδιαφέρονται για κατάλογο και τιμοκατάλογο προϊόντων ποδηλάτων Öhlins, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Πωλήσεων Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και 2109213286/7.

Κερδίστε προϊόντα από τον μαγικό κόσμο του MotoGP προσφορά των καταστημάτων Xmoto και του 2wo.gr!  
ΝΑΙ στην επικαιροποίηση και την αξιολόγηση οδηγητικής επάρκειας! ΟΧΙ σε εξετάσεις με τις προδιαγραφές της υ.α.50984/7947/2013, οι οποίες δεν μπορούν να συνεισφέρουν τίποτα στην επάρκεια ενός ηλικιωμένου οδηγού!
Το 2017, σε 92 χώρες και 582 πόλεις στο κόσμο, χιλιάδες μοτοσυκλετιστές έβαλαν τα «καλά τους» και οδήγησαν με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τον καρκίνο του προστάτη και την ανδρική κατάθλιψη
Η νέα εποχή στα Τρίκαλα ταξιδεύει με ηλεκτροκίνητα οχήματα - Πρώτη πανευρωπαϊκή καταγραφή και ανάλυση κυκλοφοριακών δεδομένων με μικρά ηλεκτροκίνητα οχήματα