Δελτία Τύπου

Το Μουσείο Ducati παρουσιάζει έναν νέο οδηγό πολυμέσων

Πρόσβαση σε επιπλέον υλικό


05.07.2018
 
Το Μουσείο Ducati είναι ένα από τα τέσσερα πιο δημοφιλή μουσεία της πόλης της Μπολόνια με περισσότερους από 650.000 επισκέπτες μέχρι το 1998. Αναβαθμίστηκε και ανακαινίστηκε για να γιορτάσει την 90ή επέτειο της εταιρείας και τώρα ενισχύεται περαιτέρω από ένα νέο οδηγό πολυμέσων που δημιουργήθηκε για να συνοδεύει τους επισκέπτες κατά τη διαδρομή τους μέσα από τα διάφορα δωμάτια του Μουσείου
 
 
Χρησιμοποιώντας τον ψηφιακό οδηγό, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε επιπλέον υλικό για να συμπληρώσουν τις πληροφορίες που υπάρχουν στις σταθερές πινακίδες και να βρουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις μοτοσυκλέτες του μουσείου, χάρη σε μια εντυπωσιακή εμπειρία, όπου ο ήχος, οι εικόνες, το κείμενο και το βίντεο συνοδεύονται για να ολοκληρώσουν την αφήγηση. 
 
GuidaMuseoDucati Racing UC66488 Mid
 
Ο οδηγός είναι μια εφαρμογή η οποία μπορεί να τρέξει απευθείας στο smartphone του επισκέπτη. Συνδέοντας τη συγκεκριμένη διεύθυνση και πληκτρολογώντας τον κωδικό πρόσβασης που παρέχεται στο γραφείο εισιτηρίων, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε μια πλατφόρμα όπου υπάρχουν δύο επιλογές για την πρόσβαση στο περιεχόμενο: 
 
Η λειτουργία "Guided Tour" είναι μια διαδρομή σε 8 στάδια, η οποία ακολουθεί την προοδευτική σειρά του μουσείου, αναδεικνύοντας την ιστορία της εταιρείας και την εξέλιξη της παραγωγής των προϊόντων της Ducati και των αγωνιστικών μοτοσυκλετών. 
 
Ο τρόπος λειτουργίας "Storytelling" είναι οργανωμένος σε 4 θεματικά τμήματα, δίνοντας σε βάθος πληροφορίες για το καθένα: κορυφαία στοιχεία της ιστορίας της Ducati, ιστορία των αγώνων, ιστορία των μοτοσυκλετών παραγωγής της εταιρείας και το κοινωνικοπολιτιστικό πλαίσιο. 
 
GuidaMuseoDucati Scrambler UC66489 Mid
 
Το μουσείο Ducati έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρουσιάζει κάθε μοτοσυκλέτα ως αυθεντικό έργο τέχνης. Μια ιστορία που εκφράζεται μέσα από μια γλώσσα που αποτελείται από σχήματα και χρώματα και ζωντανεύει χάρη στις εξειδικευμένες εφαρμογές. Τα εκθέματα, οι εγκαταστάσεις και τα χρώματα λειτουργούν μαζί για να γνωστοποιήσουν τις θεμελιώδεις αξίες της μάρκας: Στυλ, Εμπειρία και Επιδόσεις. 
 
Εκτός από την εξερεύνηση του μουσείου, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση για μια ξενάγηση στο εργοστάσιο για να δουν πώς δημιουργείται μια Ducati ή στο εργαστήριο Fisica in Moto με εξειδικευμένους ξεναγούς για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς εφαρμόζονται οι βασικές αρχές της φυσικής στις μοτοσυκλέτες. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη στο εργοστάσιο και το μουσείο της Ducati, επισκεφθείτε τον ειδικό ιστότοπο
Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Fisica στο Moto, επικοινωνήστε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Ανάγκη και Επιθυμία γίνονται ένα…επιλέγοντας Γνήσια Αξεσουάρ ΥΑΜΑΗΑ
Tο κορυφαίο μοντέλο enduro της HUSQVARNA βρίσκεται ήδη στη χώρα μας. Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα, έτοιμη να «πατήσει» σε όλα τα εδάφη και να προσφέρει στον αναβάτη της κορυφαία οδηγική εμπειρία
Η οικογένεια V7 III μεγαλώνει με τις ειδικές εκδόσεις Carbon, Rough και Milano που εκφράζουν την άρρηκτη σχέση της Moto Guzzi με την τέχνη του customizing. H V7 III είναι η τρίτη γενιά του πιο αγαπημένου μοντέλου Moto Guzzi και δημιουργήθηκε με ποιότητα και τεχνογνωσία, όπως πάντα στο Mandello
To κορυφαίο μεσαίο adventure της Triumph προσφέρεται έως τις 10 Αυγούστου με δωρεάν εξοπλισμό αξίας 1.500€!