Δελτία Τύπου

Γνωρίστε την επανάσταση σε τρεις τροχούς στο NIKEN Demo Tour

Ήρθε επιτέλους η ώρα να αποκαλύψουμε το επόμενο μεγάλο άλμα στην τεχνολογία των μοτοσυκλετών


11.06.2018

Η NIKEN είναι έτοιμη να κάνει την εμφάνισή της στον κόσμο και γίνει το πρώτο θέμα της προσοχής όλων

Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία συνδυασμένης κλίσης τροχών (LMW) της Yamaha, η NIKEN προσφέρει πρωτόγνωρο τρόπο οδήγησης και μοναδική αίσθηση που την κάνουν να ξεχωρίζει από κάθε άλλο όχημα που κυκλοφορεί στο δρόμο. Το NIKEN Demo Tour είναι η πρώτη ευκαιρία που θα έχει το κοινό να οδηγήσει την επανάσταση.

Το πρότζεκτ της τεχνολογίας LMW της Yamaha αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην Έκθεση μοτοσυκλέτας στο Τόκιο το 2013 και γνώρισε αμέσως μεγάλη ανταπόκριση. Η μοναδική στο είδος της σχεδίαση της NIKEN προσφέρει στον αναβάτη ασυναγώνιστο έλεγχο της οδηγικής εμπειρίας. Η πρόσθετη σταθερότητα που δημιουργεί το πρωτοποριακό πλαίσιο δίνει σε όλους τη δυνατότητα να κατακτήσουν το δρόμο και προσφέρει στον αναβάτη της NIKEN ίσως την πιο συναρπαστική εμπειρία οδήγησης μοτοσυκλέτας στον κόσμο. Αυτή η επαναστατική σχεδίαση συνδυάζεται με έναν ειδικά ρυθμισμένο κινητήρα CP3 847 κ.εκ. της Yamaha, δημιουργώντας μια μοτοσυκλέτα που δεν προσφέρει μόνο απίστευτη απόκριση και έχει βελτιστοποιηθεί για να μεγιστοποιήσει την απόδοση του αναβάτη, αλλά είναι επίσης πανίσχυρη.

Σχεδιασμένη ειδικά για άψογη συμπεριφορά στην πορεία, η NIKEN κατασκευάστηκε για δρόμους με συνεχείς και κλειστές στροφές. Γι' αυτό το λόγο, το NIKEN Demo Tour θα ταξιδέψει σε πολλές χώρες της Ευρώπης για να βρει τις κατάλληλες τοποθεσίες ώστε να αποδείξει στην πράξη όλα τα στοιχεία που κάνουν αυτήν τη μοτοσυκλέτα τόσο μοναδική. Από την κατάκτηση ορεινών δρόμων μέχρι τη συναρπαστική οδήγηση σε γεμάτες στροφές κοιλάδες, σε αυτήν την περιοδεία θα παρουσιάσουμε όλα όσα μπορεί να κάνει η NIKEN.

Το NIKEN Demo Tour θα πραγματοποιηθεί από τον Ιούνιο μέχρι και τον Οκτώβριο του 2018 και θα επισκεφθεί όλες τις παρακάτω χώρες:

Ολλανδία
Γαλλία
Ιταλία
Γερμανία
Ισπανία
Ηνωμένο Βασίλειο
Ελλάδα
Ρουμανία
Βέλγιο
Φινλανδία
Σουηδία
Αυστρία
Ελβετία
Πορτογαλία
Νορβηγία
Σλοβενία

Με επιδείξεις και εξειδικευμένη καθοδήγηση, το NIKEN Demo Tour είναι η πρώτη και καλύτερη ευκαιρία για να γνωρίσετε από μόνοι σας την επανάσταση σε τρεις τροχούς!

Για την πλήρη λίστα των τοποθεσιών, καθώς και τακτικές ενημερώσεις για την περιοδεία, παρακολουθήστε τι συμβαίνει στη διεύθυνση www.niken-tour.eu και ακολουθήστε το NIKEN Demo Tour στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το #nikentour.

Το νέο SYMPHONY ST 200i ABS, αποτελεί την αιχμή του δόρατος της οικογένειας Symphony, το πρώτο σε πωλήσεις scooter στην Ελλάδα
Για το 2019, οι μηχανικοί της Yamaha βελτίωσαν περαιτέρω το ακούραστο Kodiak 700 EPS SE και το ανθεκτικό Grizzly 700 EPS SE, ενισχύοντας τη θέση της Yamaha ως κορυφαία μάρκα σε αυτόν τον τομέα
Την Τετάρτη 27 και την Πέμπτη 28 Ιουνίου από τις 10 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ θα πάμε για shopping
Επιλέξτε Γνήσια Αξεσουάρ ΥΑΜΑΗΑ και κάντε την διαφορά