Δελτία Τύπου

Το Thessaloniki Moto Show σου χαρίζει μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα!

Δήλωσε συμμετοχή!


10.05.2018

Η ευκαιρία να κερδίσει ένας τυχερός μια πραγματική μοτοσυκλέτα με ηλεκτρικό κινητήρα είναι εδώ

Το μόνο που έχει να κάνει είναι να πάει στο Moto Show της Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ από 18 έως και 20 Μαϊου. Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 20/5 ώρα 20.00 και στο μεταξύ μπορείς και εσύ να δηλώσεις συμμετοχή από τώρα και τον τρόπο που θα το κάνεις μπορείς να τον δεις εδώ 

Supersoco TC 8

Το Super Soco TC είναι το νέο μοντέλο της Αυστραλo/Γερμανικής εταιρίας Vmoto E-max, η οποία κατασκευάζει ηλεκτροκίνητα δίκυκλα από το 2004. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, η καινοτόμα τεχνολογία και ο ευρωπαϊκός σχεδιασμός κάνουν το Soco TC μοναδικό, ανεβάζοντας παράλληλα πολύ ψηλά τον πήχη στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Supersoco TC 11

Ο αλουμινένιος σκελετός, η upside-down ανάρτηση εμπρός, το μονό αμορτισέρ πίσω και οι 17άρηδες τροχοί παρέχουν εξαιρετική ποιότητα κύλισης, κάνοντάς το να κινείται άνετα και με ασφάλεια σε όλους τους δρόμους. Ακόμα και εκτός δρόμου.

Supersoco TC 9

Ο ηλεκτροκινητήρας του είναι κατασκευασμένος από τη Bosch και αποδίδει 150Nm ροπής! Παρέχει στο δίκυκλο την απαιτούμενη δύναμη ώστε να μεταφέρει άνετα 2 αναβάτες ακόμα και στις πιο μεγάλες ανηφόρες, ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 75km/h. Η αποσπώμενη μπαταρία λιθίου που διαθέτει είναι κατασκευασμένη από την Panasonic και η αυτονομία της φτάνει μέχρι τα 100km με μια μόνο φόρτιση. Για τους πιο απαιτητικούς αναβάτες μπορεί να τοποθετηθεί και 2η μπαταρία, η οποία αυξάνει την αυτονομία στα 200km.

Supersoco TC 12

Το Super Soco TC όμως έχει και πολλά άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά. Όλα τα φωτιστικά του σώματα είναι τεχνολογίας LED, διαθέτει ψηφιακό ταχύμετρο πολλαπλών ενδείξεων, σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS), τρία προγράμματα οδήγησης (Eco, Normal, Sport), ενεργοποιείται χωρίς κλειδί και ο συναγερμός του μπλοκάρει τον ηλεκτροκινητήρα ώστε να αποτρέπει την κλοπή.

Supersoco TC 1

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του είναι ότι κάνει απόσβεση των χρημάτων αγοράς του καθώς μπορεί να διανύσει τα 100km με κόστος ρεύματος κάτω του 0,5 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι είναι τουλάχιστον 10 φορές πιο οικονομικό στην καθημερινή χρήση σε σχέση με τα αντίστοιχα βενζινοκίνητα μοτοποδήλατα. Επίσης, δεν έχει προκαθορισμένα service και αναλώσιμα παρελκόμενα που αυξάνουν το κόστος συντήρησης.

Το Super Soco TC απαιτεί δίπλωμα μοτοποδηλάτου και παρέχεται με 2 χρόνια εγγύηση, η οποία καλύπτει τη μπαταρία, τον ηλεκτροκινητήρα και το controller.

Κερδίστε προϊόντα από τον μαγικό κόσμο του MotoGP προσφορά των καταστημάτων Xmoto και του 2wo.gr!  
Τέταρτος σερί μήνας αύξησης των ταξινομήσεων καινούργιων δικύκλων. Πλέον η αγορά μοτοσυκλέτας τρέχει με +22,1% στο επτάμηνο του 2018
Η GasGas προσφέρει δύο ολοκληρωμένα πακέτα - Τεχνική Υποστήριξη και Ενοικίαση Μοτοσυκλέτας - για τη συμμετοχή στο ISDE 2018 με τα νέα της μοντέλα GasGas EC 2019 Six Days
Η σταθερή δέσμευση της GasGas για συνεχή ανανέωση και εξέλιξη αποκτά υπόσταση στη νέα επαναστατική σειρά TXT Racing 2019, παρουσιάζοντας εξαιρετικά νέα χαρακτηριστικά τόσο στην όψη όσο και στο εσωτερικό της, χωρίς να χάσει το αγωνιστικό στυλ