Μετέτρεψε το κράνος σου… σε ηχείο!

Το Concert Capsule της Headwave είναι μια κάψουλα που τοποθετείτε στο κράνος και ακούμε την αγαπημένη μας μουσική!


Γράφει ο Περικλής Ντεβές  //  17.05.2017

Χωρίς επιπλέον εσωτερικά ακουστικά και καλώδια ή κατώτερη ποιότητα ήχου το Concert Capsule δίνει την δυνατότητα να απολαμβάνεις μουσική ενώ φοράς το κράνος σου διατηρώντας ένα πολύ υψηλό επίπεδο ηχητικής εμπειρίας χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια του αναβάτη. 

 

Ο ήχος μεταφέρεται μέσω ηχητικών κυμάτων στο εσωτερικό του κράνους δίνοντας μας μια αίσθηση σαν να είμαστε μπροστά από την σκηνή με τον ήχο να μας περιβάλλει.

headwave4

Χαρακτηριστικό των ηχητικών κυμάτων που διαχέει η κάψουλα μέσα στο κράνος είναι πως δίνουν την αίσθηση πως το κύμα ήχου σε "κυκλώνει" όπως υποστηρίζει ο κατασκευαστής.        
Η συσκευή συνδέεται μέσω Bluetooth με όλες τις συσκευές χωρίς να χρειάζεται επιπλέον εγκατάσταση λογισμικού ή εφαρμογών. Το μόνο που χρειάζεται είναι η αγαπημένη μας λίστα και το πάτημα ενός μόνο κουμπιού για μια ηχητική εμπειρία που όμοια της δεν υπάρχει!

Headwave2


Το Concert Capsule είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά όπως θερμοπλαστικό και πολυουρεθάνη για μέγιστη αντοχή.
Είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό σε σκόνη και λάσπη διαθέτοντας πιστοποίηση IP67 επίσης τα λειτουργικά πρόσθετα χαρακτηριστικά το καθιστούν ανθεκτικό στις ακτίνες του ήλιου.

headwave3

Ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε όλα τα κράνη παντός τύπου και είδους. Η σχεδίαση του έχει γίνει με γνώμονα την απόσβεση των κραδασμών κατά τη διάρκεια της οδήγησης ακόμα και σε off road περιβάλλον. Η απλότητα εν τέλη είναι ακόμα ένα δυνατό σημείο του μιας και χρειάζεται το πάτημα μονάχα ενός κουμπιού για την λειτουργία του.

Headwave1


Διατίθεται ήδη στην τιμή των 299 ευρώ!

Μετά τις Honda, τις Ducati, τις Aston Martin τις Lamborghini και τις Bugatti στην υπηρεσία τήρησης του νόμου στο Dubai τίθεται και το Hoverbike
Η γαλλική εταιρεία παρουσίασε ένα camper που μπορεί να φιλοξενήσει έως και δύο μοτοσυκλέτες στο εσωτερικό του, συμπεριλαμβανομένων και όλων των υπόλοιπων ανέσεων ενός τέτοιου οχήματος
Φέρνει απευθείας τα δεδομένα της διαδρομής ακριβώς μπροστά στα μάτια του αναβάτη, ενώ η σύνδεση με smartphone του επιτρέπει να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις ή να ακούει μουσική. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε κράνος και ελέγχεται φωνητικά
H Rever λανσάρει μία νέα τεχνολογία για τις μοτοσυκλέτες μας, η οποία ονομάζεται RLink